Certificareiso.ro demonstreaza ca stii sa securizezi informatia

0

Imi place sa observ oamenii si sa trag concluzii despre impactul pe care il are adesea comportamentul lor pozitiv sau negativ. Ca profesor, impart clasa pe grupe si dau sarcini similare sau diferentiate grupelor ca in acest mod sa invat elevii sa coopereze si sa stabileasca parteneriate, sa le fie mai usor in viata.

Nu intervin in activitatea grupelor decat in situatii extreme, numesc responsabili de grupa, moderez, iar la final evaluez rezultatele.

Sunt elevi care migreaza de la o grupa la alta in cautare de informatie si care transmit „informatia confidentiala” de la o grupa la alta, iar in final nimeni nu mai doreste sa coopereze cu ei.

De ce? Fiindca solutia gasita de grupa lor prin munca este oferita de-a gata celor din grupa adversa. Acest tip de comportament nu este agreat nici in randul copiilor sau adolescentilor, dar printre oamenii mari.

La fel de dureros este cand fostii parteneri de viata sau prieteni spun tot ce stiu unii de altii, cand ajung la despartire sau nu se mai inteleg.

Pastrarea informatiei incredintate de partenerul de afaceri sau de clienti reprezinta dovada unui caracter frumos si oricine va avea incredere in cel care garanteaza confidentialitatea.

Numarul de telefon poate fi utilizat abuziv de catre persoane rau intentionate, de aceea nu trebuie sa fie facut public sub nicio forma.

Certificareiso.ro te initiaza in securizarea informatiei si in acelasi timp demonstreaza lumii intregi ca esti un antreprenor de incredere.

Hai sa ne imaginam ca detii cateva ceasuri de colectie pe care doresti sa le vinzi unei case de amanet, care iti permite sa le evaluezi inainte de a ajunge la ghiseu, in functie de cat cantareste (este din aur de 18 de karate si are carcasa incadrata de diamante), de anul de fabricatie si de mecanismele sofisticate pe care le are la vedere!

Intri pe site si completezi formularele cu numarul de telefon, adresa, adresa de e-mail si caracteristicile ceasurilor de colectie pe care le detii, dar, din pacate, pagina nu este securizata.

Un grup de infractori ia datele tale furnizate cu buna credinta si cand esti plecat la serviciu iti sparge casa si iti fura comoara.

Acum intelegi importanta securizarii informatiei, in orice parte a baricadei te-ai situa?

Ca pagubit, suspectezi firma la care ai apelat sa iti cumpere bunurile de complicitate sau nu mai doresti in veci sa ai de-a face cu ea.

Ca antreprenor, te simti vinovat ca s-au intamplat aceste lucruri din cauza lipsei tale de vigilenta.

Pana mai ieri nu se vorbea de securizarea informatiilor la noi si din aceasta cauza oamenii erau pacaliti adesea. De la metoda „accidentul”, pana la scrisorile vietnameze si multa alte strategii ilicite.

Simultan cu inmultirea acestor cazuri, antreprenorii au realizat ca este timpul sa securizeze informatiile angajatilor, ale clientilor si ale partenerilor si sa dovedeasca faptul ca sunt de incredere cu CERTIFICAT ISO 27001, document care in acest moment poate fi obtinut la jumatate de pret.

Mai intai este necesar sa se evalueze obiectiv riscurile, apoi sa se ia masuri eficiente de gestionare a riscurilor identificate si sa se aplice in practica.

Specialistii firmei Certificareiso.ro se implica activ in toate aceste etape, fiindca au pregatirea necesara sa ajute la implementarea securizarii informatiei inainte de emiterea certificarii.

Certificarile iso sunt variate si fac ca partenerii de afaceri si clientii sa aiba incredere ca in calitate de furnizor de produse sau de servicii:

-pui pe primul plan securitatea si sanatatea omului, indiferent de raportul pe care il ai cu acesta. Te intereseaza sanatatea angajatilor, a partenerilor de afaceri si a clientilor de aceea oferi produse sanatoase si militezi pentru reducerea poluarii.

-stii sa securizezi corect o informatie pe care ai primit-o fiindca furnizorul a avut incredere in tine. Daca ti se pare ca a da numarul de telefon altcuiva este un lucru nesemnificativ, pune-te in situatia celui care este sunat sa fie santajat sau cineva cu numar ascuns rade de persoana respectiva. Se fac glume la telefon, se incearca pacalirea oamenilor, de aceea schimbam numere de telefon numai cu oamenii in care avem incredere.

-investesti in reducerea poluarii. Cumperi filtre de aer si le utilizezi, apa reziduala o pui in bazine speciale, ai un comportament responsabil fata de mediu si vecinii apreciaza atitudinea ta.

-managementul are in vedere aceste prioritati la care se adauga implementarea culturii calitatii.

Toate acestea nu sunt lucruri usoare, dar sunt realizabile datorita firmei care emite certificarile si se implica alaturi de patenerii ei la operarea modificarilor ce se impun.

Firma prezentata mai sus are experienta si peste 2500 de clienti in portofoliu, acestea fiind aspecte care o recomanda. Solicita si tu oferte la certificarile iso care te intereseaza!

Orice intarziere inseamna:

-imposibilitatea de a participa la licitatii pentru obtinerea unor lucrari importante.

-scaderea capitalului de incredere al clientilor si partenerilor de afaceri.

Certificarile iso care iti aduca atat de multe avantaje nu se obtin greu si nici nu costa o avere. Este de ajuns sa intri pe site-ul emitentului, sa te informezi si sa ceri oferta. Mai departe, tu furnizezi datele si actele necesare, esti ajutat sa faci modificari care te ajuta sa iti dezvolti afacerea, apoi primesti si certificarile.

Ai grija cum pastrezi informatiile oferite de clienti si parteneri, fiindca scurgerea de informatii este sinonima cu pierderea increderii si cu falimentul!

Fa ca pagina magazinului tau virtual sa fie la fel de sigura ca un seif cu o combinatie indescifrabila, daca doresti ca pe viitor numarul cumparatorilor sa creasca!

Fii la fel de atent si cu adresa de livrare si cu toate datele personale si vei reusi sa conduci in topul celor mai buni antreprenori la nivel national!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate