Cum să îți stabilești bugetul pentru pariurile sportive live

0

Jucătorii care au nevoie de un nivel de adrenalină crescut pe tot parcursul sesiunii de pariuri vor spune despre pariurile clasice că nu oferă niciun strop de acțiune pentru că trebuie să aștepți și câteva zile pentru a afla rezultatele meciurilor. În pariurile live, totul este măsurat în minute și deciziile bune trebuie luate cu încredere, curaj și rapiditate. Vrei să înveți mai multe despre pariurile live?

Provocările aduse de pariurile live

Să plasezi pariuri sportive la sporturile live nu este foarte greu. Trebuie doar să alegi evenimentele în care crezi și să plasezi o miză pe un pronostic pe care îl consideri potrivit. Dar nu câștigi doar plasând pariuri la întâmplare, deci care sunt provocările?

Timp limitat pentru pariurile cu handicap. În pariurile live, timpul pentru pariuri este segmentat și deseori nu vei putea plasa nici măcar un pariu pe unele evenimente. Operatorul blochează posibilitatea de pariere live în funcție de momentul în care se află meciul. Handicapul va fi practic imposibil de plasat după marcarea unui număr de goluri. Din momentul în care pariul de handicap devine disponibil, vei avea la dispoziție doar câteva minute pentru a plasa.

Ai foarte multe tipuri de pariuri disponibile. Pariurile sportive live sunt alegerea multor pariori și devin din ce în ce mai apreciate de comunitate. Acum pariurile live sunt un ansamblu de acțiuni, pariuri, cote și evenimente în fiecare meci. Pe parcursul meciurilor, vei vedea cum devin disponibile foarte multe tipuri de pariuri, deoarece operatorul a învățat ce nevoi are jucătorul. Unele agenții de pariuri pot chiar să deschidă un pariu atunci când apar ocazii importante cum ar fi penalty-urile sau loviturile libere.

Ai nevoie de un buget stabilit. Un pariu clasic va fi plasat astăzi, iar rezultatul va putea fi verificat în orele sau zilele ce urmează. În timpul în care aștepți, bugetul tău este în siguranță, deci vei avea mai mult timp pentru gestionarea banilor tăi și va fi mult mai ușor să administrezi cheltuielile. În pariurile live, totul se întâmplă pe loc în timp real și sunt foarte mari șansele ca în câteva ore să nu îți dai seama câți bani ai pariat. Mereu trebuie să fii conștient de bugetul tău.

Lucruri de luat în considerare atunci când organizezi bugetul

Administrarea și respectarea unui buget clar este una dintre cele mai importante aspecte din pariurile live. Pentru a învăța să își gestionezi bugetul, poți face următoarele lucruri:

Alege o sumă pentru buget. Trebuie să fie foarte clar pentru tine câți bani îți permiți să folosești pentru pariurile live. Bugetul poate fi stabilit pentru o lună, o săptămână sau pentru fiecare sesiune de pariuri live. Dacă stabilești bugetul pentru o lună întreagă, împarte acea sumă la numărul de sesiuni și vei vedea care este bugetul pe care îl poți pierde în fiecare sesiune de live. Nu uita că în cazurile în care vei pierde toți banii din buget, vei fi obligat să părăsești agenția, website-ul, aplicația.

Determină cât valorează o unitate. Pentru a te putea detașa de banii tăi și pentru a putea analiza cum trebuie fiecare pronostic fără să fii distras de posibilitatea unui pariu pierdut, ar trebui să consideri bugetul în unități, iar atunci când plasezi un pariu, să pariezi unități și nu bani. Este un mod de a gândi care te ajută să fii mai rece și mult mai coerent când plasezi pariurile. Dacă tu ai un buget de 10.000 RON, o unitate poate fi 10 RON, deci bugetul tău este de 1000 de unități. Când pariezi 10 unități, va însemna 100 RON.

Pune o limită zilnică. Majoritatea celor care se pricep foarte bine la pariurile live tind să aibă sesiuni de live-uri în fiecare zi. Pentru a putea să analizezi foarte bine cât câștigi și cât pierzi, trebuie să faci rapoarte lunare și nu vei putea respecta un plan lunar decât dacă ai limite de unități zilnice. Luând exemplul de 1000 de unități, împărțite la 30 de zile, vei avea 33 de unități pe zi.

Analizează rezultatele. În raportul pe care îl vei crea lunar trebuie să iei în considerare mai mulți indicatori. Urmărește mereu meciurile, datele meciurilor, valoarea pariată și evident, dacă pariul a fost câștigător sau nu.

Cât de mult te va ajuta gestionare bugetului în cariera de parior la Live-uri?

Mai mult decât orice altă strategie, administrarea bugetului te ajută să fii echilibrat, să identifici greșeli și să poți rămâne în siguranță din punct de vedere financiar. Dacă nu vei mai fi îngrijorat din pricina banilor, vei putea să te concentrezi 100% pe analizele evenimentelor.

Te ajută să treci foarte ușor peste perioadele în care biletele și meciurile nu sunt câștigătoare și te afli într-un moment în care Ai foarte multe pierderi la rând. Gestionarea bugetului te ajută să recuperezi din pierderi, dar și să fii în profit cu sume mai mari

Concluzie

Așa trebuie să faci un buget pentru pariurile live. Bugetul este important pentru fiecare joc din cazino, dar devine crucial atunci când în timpul sesiunilor live, banii pot dispărea foarte repede. Febra pariurilor nu este ușor de stăpânit și trebuie să vii cu temele făcute. Așadar, data viitoare când începi o sesiune de pariuri live, trebuie să știi exact câți bani ai voie să pierzi și la ce sume să te oprești dacă ești în profit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate