CRĂCĂOANI, prima comună din zonă care se alătură orașului Târgu-Neamț în scenariul ROȘU

2

Astăzi, 20 octombrie, incidența COVID-19 în comuna Crăcăoani, Neamț a depășit pragul de 6 cazuri la mia de locuitori, ajungând la 6,30.

În ultimele 14 zile, în această localitate nemțeană au fost confirmate 27 de infectări, dintr-o populație de domiciliu care, conform datelor oficiale, ar fi de 4286.

În aceste condiţii, autorităţile vor impune noi restricţii şi măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Comuna Crăcăoani devine astfel prima comună din vecinătatea orașului Târgu-Neamț care depășește pragul de 6 la mia de locuitori.

Următoarea, în funcție de incidența cazurilor, este RĂUCEȘTI, unde în prezent rata de infectare este de 4,65 la mia de locuitori, cu 39 de cazuri confirmate în ultimele 14 zile, din cei 8381 de locuitori.

Amintim că orașul Târgu-Neamț se află în scenariu roșu de joi, 14 octombrie. Potrivit datelor oficiale, incidența a ajuns astăzi la 7,33, cu 172 de cazuri confirmate în ultimele 14 zile.

 Pe raza județului Neamț, 20 localități se află în prezent în scenariul roșu:

incidenta-L-20.10.2021

2 Comentarii
  1. Elena spune

    Vrem să știm numele persoanelor infectate din Com. Crăcaoani!

  2. Alexandru spune

    Scenariu perfect pentru defrisarile neautorizate. Smart move 💪

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate