DSP NEAMȚ/ Despre tichetele de masă pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID

0


Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Sursa foto: Facebook/ Daniel Băluță

Vor beneficia de tichete toate persoanele care s-au imunizat, cu schema completă (doză unică de vaccin Johnson&Johnson și a 2-a doză de vaccin Moderna, Pfizer și AstraZeneca), după data de 3 septembrie 2021.

Persoanele vaccinate cu schema completă pot intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat.

Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.


Începând din 4 octombrie DSP Neamț a distribuit către unitățile vaccinatoare toate cele 5480 de tichete de masă. Au fost epuizate toate tichetele alocate.

A fost solicitată suplimentarea fondurilor alocate achiziției acestor tichete. Este așteptat răspunsul Ministerului Sănătății cu privire la suma aprobată, ulterior fiind demarată achiziția.”, a transmis DSP Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate