Cele mai scumpe mașini europene din anii 2000, pe care le puteți cumpăra astăzi

0

City car in a row isolated on a white background: 3D illustration

Dacă nu te-ai gândit nicio clipă că ai avea posibilitatea de a avea în propriul garaj una dintre cele mai scumpe mașini din anii 2000, este timpul să vezi lucrurile altfel. Astăzi ai posibilitatea de a achiziționa unele dintre cele mai scumpe mașini europene din anii 2000 pentru sume modice, la care nici nu te-ai fi gândit. Iată care sunt variantele pe care le ai în acest sens.

Volkswagen Phaeton, singura versiune ultralux marca VW

Modelul Phaeton care aparține brandului european Volkswagen este unul care a rivalizat cu modele de bază din categoria mașinilor de lux din anii 2000, respectiv Audi A8, Jaguar XJ sau Mercedes S Class. S-ar părea că mașina a fost construită pentru magnații germani care au ordonat construirea unui automobil rezistent care să întrunească toate caracteristicile unei mașini de lux. Detaliile ornamentale din lemn în partea inferioară a panourilor de la ușă, balamalele din crom finisate impecabil și designul general pe care îl are această mașină, toate aceste aspecte fac din ea un model care a trecut la un nivel greu de atins de alte modele de mașini Volkswagen. 

Dacă te-ai hotărât să mergi pe această alegere, pentru câteva mii de euro poți cumpăra un model impecabil de mașină europeană de lux, însă nu uita ca înainte să faci toate verificările necesare pentru a te asigura că achiziția va fi una sigură. Pentru aceasta, carvertical.com/ro îți stă la dispoziție pentru a afla istoricul pe care îl are mașina pe care dorești să o achiziționezi. 

BMW M3, dinamica de condus clasică BMW

S-ar părea că BMW M3 din generația E46 ar fi una dintre cele mai bune mașini construite vreodată de BMW, iar ceea ce o recomandă sunt nu numai caracteristicile fizice ale acesteia, fiind considerată una dintre cele mai frumoase mașini BMW, ci și caracteristicile tehnice. motorul S54 de 3.2 litri, 338 de cai putere și cele 8000 rpm sunt beneficiile pe care le ai dacă alegi acest model de la BMW. Nu uita însă că, deși este o mașină care merită fără doar și poate, este important să verifici istoricul pe care îl are aceasta, mai ales că este vorba despre o mașină cu un istoric îndelungat. În acest sens, myfreevin.com te va ajuta să verifici istoricul pe care îl are mașina, iar în acest sens achiziția ta să fie una sigură, fără surprize neplăcute. 

Audi TT, mașină inovatoare cu un aspect elegant

Potrivită mai ales pentru doamne, dar și pentru cei care apreciază eleganța și bunul gust, Audi TT este una dintre mașinile uimitoare care are un design inovator și care are unul dintre cele mai elegante aspecte pe care Audi le-a afișat vreodată pe șosele. Cu un motor de 225 CP, cutia în șase trepte și interiorul din piele, Audi TT este mai mult decât o simplă mașină din anii 2000, ci o mașină concept care a fost și este încă apreciată pentru ceea ce le oferă celor dedicați mărcii. Iar posibilitatea de a o achiziționa astăzi la prețuri mai mult decât avantajoase este unul dintre cele mai bune lucruri de care poți beneficia. 

Alături de aceste modele, ar putea fi amintite Mercedes S55 AMG, mașina de lux marca Mercedes care poate atinge până la 493 de cai putere, Lexus LS460, BMW Seria 5, Audi A6 cu un motor 2.7 twin-turbo sau Maserati Quattroporte, un sedan construit în stil sport cu un motor impecabil. Oricare dintre aceste modele reprezintă variante de lux pe care astăzi le poți achiziționa fie dacă simți că te cuprinde nostalgia pentru vremurile trecute, fie dacă apreciezi calitatea desăvârșită din anii 2000.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate