Părintele Constantin Sturzu va conferenția la Casa Culturii din Târgu-Neamț

0

Cu ocazia începerii Postului Paștelui, Protopopiatul Târgu Neamț, în colaborare cu Casa Culturii ,,Ion Creangă”, vă invită la o deosebită conferință duhovnicească, pentru a asculta împreună “CE INSEAMNĂ SĂ FII ORTODOX”.

Conferința va fi susținută d𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮̆, 𝟮𝟬 𝗠𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲, de la ora 17.00, de către 𝗣𝗮̆𝗿𝗶𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘁𝗮𝗻𝘁𝗶𝗻 𝗦𝘁𝘂𝗿𝘇𝘂.

𝗜𝗡𝗧𝗥𝗔𝗥𝗘𝗔 𝗘𝗦𝗧𝗘 𝗟𝗜𝗕𝗘𝗥𝗔̆ ❗️

Părintele Constantin Sturzu este Consilier al Sectorului comunicare şi relaţii publice al Arhiepiscopiei Iaşilor și Purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

În perioada 1 septembrie 2016 – 18 septembrie 2017, a fost preot misionar în Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei, unde a coordonat, ca director, Centrul Misionar Pastoral „Sfânta Cuvioasă Parascheva” de la Vilaller (Spania). De asemenea, a fost Director General al Centrului Cultural Misionar Doxologia.

Este dublu licențiat: absolvent al Facultății de Filosofie din Iași – șef de promoție în 1997 și al Facultății de Teologie „Dumitru Stăniloae” din Iași – 2002.

În 2012 a obținut titlul de doctor în filosofie, cu mențiunea „Magna cum laudae”, pentru teza cu titlul: „Metafizica escatologică a lui Nikolai Berdiaev”.

În perioada studenției a fondat și coordonat publicația „Strict studențesc”, ce a apărut în intervalul 1995-1997.

Este unul dintre fondatorii cotidianului „Ziarului Lumina” (în 2005) și ai portalului ortodox doxologia.ro (în 2009).
A fost realizator și producător de emisiuni radio și TV, având publicate sute de articole în reviste bisericești și în presa laică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate