Iluzii despre jocurile de noroc

0

Jocurile de noroc compulsive sau dependența de jocuri de noroc sunt un simptom al unei dependențe comportamentale caracterizate printr-o obsesie patologică pentru jocurile de noroc. În ciuda consecințelor negative pe care dependența de jocuri de noroc le poate provoca, inclusiv probleme financiare, sociale, familiale și de muncă, jucătorul continuă să joace.

Nu este în măsură să controleze sau chiar să se oprească, în ciuda consecințelor negative. Jucătorii dependenți de jocuri de noroc online sau cazinou online, cum ar fi pacanele online NetBet site este adesea secretos și social izolate, atât de multe concepții greșite și mituri au apărut cu privire la această dependență. Dacă doriți să obțineți o înțelegere aprofundată a acestei tulburări devastatoare, este necesar să separați miturile de fapte.

Mai jos sunt enumerate câteva mituri despre jocurile de noroc:

Jocurile de noroc nu provoacă dependență

În general, se crede că jocurile de noroc funcționează pe baza unui principiu psihologic care creează dependență și induce constrângere. Acest principiu utilizează un raport variabil de armătură în combinație cu rapoarte aleatorii de armătură, care poate fi denumit un program de armare cu raport variabil. Au existat cercetări considerabile în dezvoltarea unui VRRS care este cel mai dependent. În ceea ce privește aparatele de jocuri de noroc, acestea sunt programate să acorde câștiguri pe un anumit program bazat pe cea mai captivantă formă a unui VRRS.

Jocurile de noroc sunt o modalitate ușoară de a face bani

Nu este greu să admiri marea clădire a unui cazinou atunci când conduci pe lângă unul. De asemenea, este ușor să uităm că banii care au intrat în construcția acelui cazinou au venit cel mai probabil din pierderile oamenilor care au jucat acolo. În jocurile de noroc patologice, una dintre caracteristici este convingerea persistentă că următorul pariu va avea succes, chiar dacă pierdeți continuu pariuri. Jocurile de noroc sunt un comportament compulsiv determinat de convingerea că jocul de noroc va da roade în cele din urmă, în ciuda faptului că a pierdut sume considerabile de bani.

În fiecare zi, jucătorii compulsivi se joacă

Există momente în care jucătorii compulsivi nu plasează niciun pariu. Problema cu dependența de jocuri de noroc este că este o tulburare cronică și progresivă. Acest lucru înseamnă că mulți jucători îl dezvoltă în cele din urmă într-un obicei zilnic dacă nu caută și nu primesc ajutor pentru asta. Jocurile de noroc patologice se caracterizează printr-o preocupare pentru jocurile de noroc care este obsesiv-compulsivă. Pe măsură ce obsesia pentru pariuri progresează, aceste gânduri obsesive devin din ce în ce mai intruzive și provocatoare de anxietate. Pentru a calma această anxietate, singurul lucru care poate fi făcut este de a ajuta la ameliorarea acesteia prin jocuri de noroc, care sunt o constrângere și o obsesie. La fel ca în cazul persoanelor care se luptă cu dependența de droguri, jucătorii patologici experimentează, de asemenea, toleranță, ceea ce înseamnă că trebuie să ia cantități din ce în ce mai mari din activitate pentru a-și îndeplini obsesia și pentru a se simți la fel de sus. În plus, unii dintre acești jucători prezintă simptome de sevraj, care sunt, în general, stări de spirit scăzute și iritabilitate atunci când nu jocuri de noroc. Cu cât aceste efecte se agravează mai mult, cu atât mai multe jocuri de noroc aveți tendința de a face și cu atât mai mult dependența progresează.

Jocurile de noroc nu sunt o problemă tratabilă

În cazul în care o persoană cu dependenta de jocuri de noroc acceptă asistență și dreptul de fel de ajutor pentru starea lor, ei au o șansă bună de a realiza o recuperare completă și de durată. Pentru a opri jocurile de noroc patologice, nu aveți nevoie de multă voință. Dacă voința ar fi fost suficientă, oamenii ar fi putut să se oprească singuri înainte ca viața lor să fie răvășită de dependența lor. Găsirea unui program de tratament care este capabil să vă ajute să depășiți dependența de jocuri de noroc este cheia recuperării din acesta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate