Alegeți un kit pictură pe numere de la Pictorul Fericit și experimentați proiectele de tip DIY

0

V-ați gândit până acum la un proiect creativ prin care să vă puteți crea propriile tablouri cu care să decorați casa? Nu neapărat fie vorba de cei care au talent sau exersează acum îndemânarea de a picta, nu neapărat pentru cei care urmează cursuri de desen, ci pentru toată lumea care își dorește să încerce arta, Pictorul Fericit vine cu o idee grozavă: kit pictură pe numere disponibil cu toate accesoriile necesare incluse.

Încadrată la categoria de activități creative cu care vă puteți umple timpul liber, din care puteți dezvoltă o pasiune în adevăratul sens al cuvântului, pictura pe numere nu este străină publicului. Are deja istorie și pe piața din România. Presupune să pictați un tablou cu model prestabilit. Adică pânza de pictură este fixată pe șasiu din lemn, este imprimată cu spații și numere și rămâne doar să faceți simpla corespondență între numere și culori pentru a descoperi unde să aplicați o anumită culoare.

Mai avantajos să cumpărați un kit de pictură pe numere

Dacă vă tentează ideea de a picta cu acrilice, pe o pânză de pictură din bumbac, încercați un kit pictura pe numere așa cum veți găsi la Pictorul Fericit. Acesta conține:

  • O pânză din bumbac, cu grosime de 320 gr/mp. Pânză este de 40×50 cm.
  • 3 pensoane, de mărimi diferite.
  • Culori acrilice, toate cantitățile necesare, inclusiv nonculorile alb-negru. Acestea sunt ambalate în mici recipiente din plastic. Pot fi utilizate direct din acestea, nu necesită diluare. În plus, cantitățile sunt suficiente și pentru retuș, dacă este necesar.

Cât costă un kit de pictură pe numere

În cazul celor de la Pictorulfericit.ro vorbim de preț fix pentru fiecare kit de acest tip. Diferențe veți descoperi față de kiturile de picturi pe numere pentru copii – caz în care pânza este de dimensiuni mai mici, dar componența kitului este aceeași.

De asemenea, prețurile diferă în funcție de ofertele de sezon. Undeva în jurul sumei de 100 de lei veți scoate din buzunare pentru achiziția unui kit de pictat.

Cum puteți comanda

Doritorii de a încerca acest proiect de tip do it yourself cum spun americanii – DIY pe scurt – dar care în egală măsură își doresc să meargă la sigur, pot accesa pagina oficială Pictorul Fericit. Este practic puțin probabil ca rezultatul final să nu fie 100% perfect. Respectați spațiile, corespondența  între numere și culori și pe măsură ce veți face asta cu maximă atenție, tabloul perfect va fi conturat.

Descoperiți la Pictorulfericit.ro și alte materiale de pictură. Încercați pictura la liber, optați pentru pânze de pictură nu doar albe sau negre, alegeți culorile – de ulei, acrilice sau pe bază de apă – și dați frâu liber imaginației. Magazinul online menționat este unul de nișă și se adresează atât începătorilor, cât și celor mai avansați în ale picturii. Descoperiți și ofertele cu transport gratuit, tot aici!

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava

[email protected]

0754 459 540

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate