Locuitorii comunei GRUMĂZEȘTI, informați despre colectarea SEPARATĂ a deșeurilor

0
  • Rossal continuă Campania „ARATĂ CĂ-ȚI PASĂ!” în zona 3 Târgu-Neamț.

Miercuri, 17 august, s-a desfășurat o acțiune de informare și conștientizare privind colectarea separată a deșeurilor pe raza comunei Grumăzești.

O echipă formată din angajații Rossal și cei ai Primăriei Grumăzești a mers din poartă în poartă pentru a informa cetățenii cu privire la modul corect de colectare separată a deșeurilor.

La plecare, reprezentanții Rossal le-au lăsat câte un fluturaș cu informații folositoare privind colectarea separată.

De asemenea, le-am înmânat și câte un grafic cu precizarea zilelor de ridicare a deșeurilor colectate separat, valabil din luna septembrie”, ne-a precizat Mihail Florea, responsabil Rossal zona 3 Târgu-Neamț.

Potrivit primarului Constantin Matasă, campania „Arată că-ți pasă!” demarată de Rossal era necesară și ar putea contribui la atingerea parametrilor impuși de către Uniunea Europeană în ceea ce privește colectarea separată a deșeurilor reciclabile.

„În momentul de față, încă mai avem de lucrat pentru colectarea separată a deșeurilor. Oamenii din Grumăzești sunt receptivi, foarte puțini sunt care înțeleg mai greu.

Ca primar, apreciez faptul că Rossal a inițiat această campanie de conștientizare. Este o măsură foarte bună, benefică (…)„, ne-a declarat Constantin Matasă, primarul comunei Grumăzești.

Pe raza comunei Grumăzești, începând cu luna septembrie, GRAFICUL DE RIDICARE A DEȘEURILOR RECICLABILE se modifică după următorul program:

DEȘEURILE RECICLABILE (PETURI, FOLIE, CARTON, HÂRTIE, DOZE) se vor ridica SEPARAT, DE LA POARTĂ, astfel:

  • VINERI, 2 SEPTEMBRIE
  • VINERI, 7 OCTOMBRIE
  • VINERI, 4 NOIEMBRIE
  • VINERI, 2 DECEMBRIE

DEȘEURILE DIN STICLĂ (STICLE, BORCANE ȘI DAMIGENE CURATE) se vor ridica DIN POARTĂ în ultima zi de VINERI a fiecărei luni, astfel:

  • VINERI, 30 SEPTEMBRIE
  • VINERI, 28 OCTOMBRIE
  • VINERI, 25 NOIEMBRIE
  • VINERI, 30 DECEMBRIE

Foarte important DE REȚINUT: Deșeurile reciclabile trebuie să fie curate și necontaminate. În caz contrar nu vor fi ridicate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate