Târgu-Neamț/ Nu răspundea nici la telefon, nici la ușă… Din păcate, a fost găsit fără suflare

1

Miercuri, 19 octombrie,în jurul orei 18.30, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Ștefan cel Mare din orașul Târgu Neamț. Apelul a fost efectuat de fratele unui bărbat care nu răspunde la telefon și nici la ușă.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Pompierii, cu ajutorul scării culisabile, au intrat prin balcon în apartamentul situat la al doilea etaj.

Într-una din camere a fost găsit un bărbat de 78 de ani fără semne vitale, potrivit ISU Neamț.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!…

1 Comentariu
  1. Lionora Păduraru spune

    Noi,vecinii de vis a vis Ioan și Lionora Paduraru de la ap. 11 am fost sunați de către Octavian OBREJA,fiul proprietarului-profesorul Vasile Obreja,pentru că nu-i răspundea la telefon.Precizez ca Ooctavian locuiește la alta locuință la parter,situata pe Alee Codrului,bloc Bi. B8,ap 52. Am mers la Octa via ,am luat cheia și la ap. 10 unde locuia Vasile Obreja erau veniți doi cumnati: Apostol ,care n-au putut deschide ușa. Atunci am făcut apel la 112 si-au venit pompierii,smurdul și polița. Pompierii au urcat cu scara prin balconul situat la etajul 2,dar kl-au găsit decedat în dormitorul apartamentului. Am chemat pe d. doctor de familie Maftei Leana Stanca și a constatat decesul. Înmormântarea va avea loc maiine-vineri laCimitirul orașului Târgu-Neamț. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Veșnică odihnă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate