Au inceput Zilele Medicale Nemtene

1

          Deschiderea oficiala a Zilelor Medicale Nemtene, editia a IX-a a avut loc in dupa amiaza zilei de 3 aprilie. Manifestarea stiintifica a adus laolalta medici de diferite specialitati, studenti si practicanti. Prezente la eveniment au fost si oficialitatile judetene si locale. Prefectul Vlad Angheluta, deputatul Ionel Arsene, vicepresedintele CJ Emilia Arcan, primarul Daniel Harpa si viceprimarul Traian Humulescu, au fost invitati pe rand sa adreseza un cuvant invitatilor.

          Dupa felicitarile si promisiunile de sprijin oferite de catre oficiali, gazda evenimentului – managerul Spitalului Orasenesc Targu Neamt, Florin Apostoaie, a cedat cuvantul doamnei prof.dr. Carmen Dorobat – UMF ” Gr. T.Popa” din Iasi.

In data de 4 aprilie 2014 lucrarile vor avea loc tot Pensiunea „Aristocratis” incepand cu ora 9.00 pana la 18.00 unde va coferentia doamna prof.dr. Diana Cimpoiesu Preotu.

 

Viorela Gherasim


1 Comentariu
  1. iop spune

    Cam subtirica participarea medicilor.NOroc cu doctorul Dan Diaconu,asistentii si ceva politruci!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate