Nu sunt bani pentru o toaleta publica in oras

4

     inchirieri-toalete-ecologice-wc-uri-ecologice  Targnemtenii si turistii ar face bine sa se abtina sau sa gaseasca rapid alternative daca sunt impinsi de nevoile fiziologice spre o toaleta, in timp ce se plimba prin oras.  Desi, toata documentatia necesara proiectului pentru acel spatiu intim si firesc este pregatita, momentan nu sunt bani pentru demararea lucrarilor. Ca o veste buna, totusi, printre blocurile de pe strada „Stefan cel Mare” si in parcul central, vor fi amplasate cateva toalete ecologice.

 

Viorela Gherasim

4 Comentarii
  1. Titi Condrea spune

    Bine ca au fost bani pt 3 autoturisme si 2 microbuze. Bine ca au fost bani pt desfiintarea locului de joaca din parc si acceptarea unui loc de joaca PRIVAT. Cel vechi probabil este in pometea? Bine ca au fost bani pt angajari in primarie si alte institutii. Bine ca au fost bani pt sutele de banci cumparate de la rromi (jaga).
    Harpa, incepi sa devii penibil.

  2. un cetatean spune

    Bine punctat d-le Condrea.

  3. Mada spune

    Microbuzele si autoturismele de care vorbesti sunt luate prin programul Rabla, pentru transportul elevilor si pentru politia locala…chiar aveau nevoie.Ce mai stiu este ca locul de joaca din parc l-au mutat in zona Garii, in Parc fac altul mai modern. Ar fi bine sa mai lasam comentariile rautacioase, sa punem fiecare umarul sa facem ceva pentru oras.

  4. NINA spune

    Parca si in Condreni era un loc de joaca pentru copii, facut aiurea de Dl.Decebal Arnautu printre pietroaie si bolovani!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate