Simpatizantii PSD au stat ca sardinele in mijloacele de transport, doar de dragul lui Ponta

2

              Venirea premierului Victor Ponta la Piatra Neamt, prilejuita de campania electorala pentru europarlamentare,  a starnit curiozitatea si dorinta targnemtenilor de a-l vedea si asculta fata in fata.  In dupa amiaza zilei de 16 mai, sute de persoane s-au adunat in piata „Adormirea Maicii Domnului”, asteptand nerabdatoare sosirea microbuzelor si autocarelor pentru a fi transportate la municipiu.

„Organizatia PSD Targu Neamt s-a mobilizat pentru a merge astazi la mitingul desfasurat la Piatra Neamt pentru alegerile europarlamentare, unde va veni si domnul premier Ponta. Din organizatia noastra au fost invitate 500 de persoane, iar acum ne trezim ca avem 700 de persoane cu care trebuie sa mergem la Piatra Neamt. Oamenii nu merg doar sa-l vada pe premier, ci vor o schimbare pana sus”, ne-a declarat Sofica Cucu.

          La intalnirea care a avut loc la Sala Polivalenta din Piatra Neamt, au fost prezenti toti membrii si sustinatorii din Colegiul 7. Pentru a fi siguri ca vor prinde un loc in mijloacele de transport puse la dispozitie de conducerea Organizatiei PSD Targu Neamt, oamenii au inceput sa se stranga in punctul de plecare din centrul orasului cu vreo 3 ore inainte. Pe langa sustinerea membrilor PSD Targu Neamt si a simpatizantilor din randurile cetatenilor, Victor Ponta a fost intampinat si de Ansamblul Folcloric local „Ozana”. Costumele traditionale moldovenesti nu au fost imbracate insa doar de catre ambasadorii cantecului popular, ci si de catre unii membri de partid. Ceilalti, care au preferat in schimb o tinuta mai eleganta nu au uitat sa poarte ceva de culoare rosie, reprezentand fondul semnului electoral.

          Cum era si firesc, primarul Daniel Harpa, in calitate de Presedinte al Organizatiei PSD Targu Neamt s-a alaturat grupului de alegatori la fel de increzator, si dornic de a discuta personal cu premierul Romaniei despre ofurile si poverile orasului Targu Neamt: ” Suntem in jur de 600 de persoane din Targu Neamt, mergem sa sustinem pe domnul premier Ponta si echipa lui la europarlamentare si bineinteles, ne pregatim pentru prezidentiale. De asemenea, am un Memoriu pe care doresc sa i-l inmanez personal. Acesta contine toate problemele pe care le-am gasit acum aproximativ 1 an si jumatate la Primaria Targu Neamt, inclusiv datoria imensa a Primariei si sper sa gasesc intelegere”.

        Mobilizarea cetatenilor de la poalele Cetatii Neamt pentru intalnirea cu premierul Victor Ponta a fost una impresionanta. De la Targu Neamt au plecat 5 autocare, 10 microbuze si numeroase autoturisme personale, plus alte 12 microbuze din comunele limitrofe.

Viorela Gherasim

2 Comentarii
  1. Vasile spune

    S-au imbulzit deoarece au mers la Kaufland moca.

  2. nicu spune

    Daca ai incerca sa.i mobilizezi pentru un ajutor in caz de calamitati , s.ar ascunde cu totii prin bodegi , cu un pahar in mana , „incercand” sa gaseasca solutii la starea de fapt.
    Cu gloata aia adunata , se praseau vre.o doua hectare de porumb intr.o zi.
    Ca se citea pe fetele lor ca.s buni de munca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate