„Dacă ti îmbraci într-un fuștoi di’acela mare, țigancă țigancă ești!”

6

Astazi am mers si noi la una dintre sedintele pe comisii ale Consiliului Local Targu Neamt pentru a  vedea cum se desfasoara ostilitatile . Spre deosebire de ce auzism despre comportamentul domnului Arnautu, se pare ca acesta si-a reevaluat modul de comunicare si  nu a iesit in evidenta foarte tare in timpul sedintei decat cu cateva arogante de acum normale pentru domnia sa cum ar fi vorbitul la telefon in timpul sedintei .
Dar ce sa vezi,  s-a abtinut domnul Arnautu  ce s-a abtinut, dar cum s-a terminat sedinta si a vazut cu coada ochiului camera de luat vederi stransa, nu a mai putut rabda si  a facut-o tiganca pe presedinta comisiei Mihaela Marian , integrand treaba cu nomada  intr-o discutie despre ceva traditii din zona  .
Daca domnul Decebal Arnautu mai avea putintica rabdare am fi luat si reportofonul de pe masa, dar se pare ca norocul nu a fost de partea lui astazi . Poate data viitoare se mai antreneaza si cu ajutorul unei atentii putin mai distribuitive vede si reportofonul din fata sa .
In linii mari sedinta a decurs normal, chiar as putea spune ca a depasit nivelul unei sedinte similare a Consiliului Piatra Neamt, desigur cu scaparile iminente ale unor consilieri care fiind noi nu prea stiu cu ce se mananca subiectul si cu derapajele comice ale celor vechi care nici pana acum nu au priceput nimic .
Speram pe viitor sa avem parte de normalitate la CL Targu Neamt iar domnul Arnautu daca nu se poate abtine, macar sa emane ceva mai original cu care sa facem si noi rating, ca asta cu tiganca e de la Basescu si e rasuflata deja .

Oamenii care nu invata nimic din propriile greseli sunt condamnati sa le repete la infinit .

Iosub Robert

6 Comentarii
  1. cristina spune

    Doamne fereste ce bou..un cioban semianalfabet si hotul hotilor…huuuuo jegosule…mergi si te spala ciobane ca puti !!!!

  2. Razvan spune

    Arnautu, daca vorbesti ca un tigan, tigan esti!

    Si individul asta chiar imi reprezinta interesele?

  3. Tudor Wolf spune

    Cristina cum poti tu sa-l ridici pe Arnautu la rangul de cioban?Sant destui ciobani care au cuvant si mult caracter.Nici macar cu o,, hiena,, nu poate fi comparat.Ca sa vezi cine a ,,condus,,orasul nostru 12 ani…

  4. alin spune

    un hotoi ordinar

  5. iadjajd spune

    ai uitat sa zici mincinos si excroc aline

  6. lefter laurenta spune

    un nesimtit ,un rasist pana la urma urmei ,a impuscat 2 iepuri deodata,putea foarte bine sa se axeze strict pe subiect,si s-ar putea ca lui sa-i stea mai bine in fustoi ,are fata de femeie ,ai sa-ti pierzi voturile !!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate