Noutati de la Primaria Targu Neamt

5

Locuitorii orasului Targu Neamt au vazut in ultima perioada o serie de schimbari in oras .
Noi am mers la domnul primar Harpa sa il intrebam la ce trebuie sa va mai asteptati si se pare ca urmeaza lucruri bune pentru oras .

5 Comentarii
  1. SCARABEU spune

    Cu un conducator abil, inteligent, ce are buna credinta, cu un om ce denota prestanta si care are caracter, orasul poate evolua inspre binele cetatenilor, devenind un exemplu in tara si nu numai.Actualul primar are capacitatea si vointa, tineretea si viziunea de a coagula in jurul sau toate valorile capabile de a insufleti si a crea o emblema din acest oras, de a crea o citadela a demnitatii,doar din intrinseca sa valoare si prin respectul ce poate sa-l ofere ca primar semenilor sai.Omul sfinteste locul, iar prin ceea ce a castigat acest oras se va vedea in viitorii ani.Felicitari si putere de munca.

  2. ion spune

    Primarul Harpa are potential de a duce treburile orasului in directie buna.Sa nu faca ce a facut precedentul primar ca DOAR ASA are asigurat si al doilea mandat lejer!

  3. ovidiu spune

    Eu eram mare fan Arnautu,dar nu mai sant,am ramas placut surprins de dl.Harpa,si poate nu uita condreniul,de dupa stadion ca e cam varza.Sper sa faca multe lucruri bune in targu neamt,ca o sa/l pomeneasca lumea si o sa/l voteze pana la adanci batraneti.

  4. Maria Cocolea spune

    Ma intreb ca simplu cetatean al acestui oras, cu taxele platite,daca vreounul din alesii locali a trecut in ultimele 6 luni,pe langa chioscul situat in vecinatatea B.R.D-ului ,care se prezinta deplorabil si este folosit in mod frecvent ca wc public,iar vara tine umbra haitelor de caini care domina zona.Inteleg in acelasi timp ca este o”mostenire” a…..,insa ar fi timpul sa se faca ceva.

  5. Alina spune

    in sfarsit oraselul nostru incepe sa prinda viata…,sa se imbrace in haina noua.Intradevar mai sunt multe de facut,dar inceputul este foarte bun,mai avem de munca cu strazile(nu uitati cartierul CONDRENI)este jalnic,nu avem drumuri bune si nici canalizare.O alta necesitate a targovetilor este deschiderea unui market gen.LIDL sau PENNY,ne-am saturat sa mergem in orasele vecine pt.unele cumparaturi ,plus creearea unor noi locuri de munca prin deschiderea acestui market.Sa auzim de bine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate