Teatru medieval – Ordinul Cavalerilor de Mediaș

0

Ordinul Cavalerilor de Mediaș a oferit târg nemțenilor și turiștilor prezenți în Cartierul Medieval din parcul de sub Cetatea Neamț două file autentice de poveste medievală.

Sâmbătă, 5 iulie, cavalerii, scutierii și domnițele au prezentat o poveste de dragoste trăită în epoca medievală, când mâna unei tinere trebuia câștigată prin dueluri la curtea domnească.

După încheierea spectacolului, Daniela Lupu (interpreta rolului Marea Doamnă Daniela) ne-a oferit câteva detalii despre Ordinul Cavalerilor de Mediaș:

Duminică, 6 iulie, Ordinul Cavalerilor de Mediaș a oferit spectatorilor o poveste cu tâlc, intitulată Ținutul Blestemat.

Vrăjitoarea Daniela, care întunecase mintea domnitorului de la Cetatea Neamț, a putut fi învinsă de bravii cavaleri doar cu ajutorul credinței în Dumnezeu:

Ordinul Cavalerilor de Mediaș a fost înființat în anul 1999 în Transilvania, cetatea Mediaș. Poveștile medievale „țesute” de cavaleri și domnițe aduc în prezent farmecul vremurilor de altădată, misterul și legenda, onoarea și loialitatea ce înnobilau românii timpurilor de mult apuse.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate