ZIMBRU SAFARI

0

 Se spune că, prin pădurile noastre, poți vedea un lup sau un râs, numai cu multă răbdare și cu noroc din belșug… Perfect de acord cu aceasta, dar ce-ati zice, să călătoriți, nu doar în spațiu ci și în timp și să vedeti, in sălbăticie, în toată splendoarea lui….. un zimbru? Administratiei Parcului Natural Vânători Neamţ propune tuturor o alternativa a distracțiilor în perioada vacanțelor și concediilor și organizează călătorii pe urmele zimbrilor eliberați în sălbăticie.

Pentru că Parcul Natural Vânători Neamţ este singurul loc din România și printre puținele din Europa în care se află zimbri în libertate, iubitorii de natură au parte de o INVITAŢIE UNICĂ ÎN ROMÂNIA, aceea de a observa, fotografia şi filma zimbri în libertate.
In fiecare zi de marţi, la orele 09.00,
cei curioși și cu spirit de aventurieri noi sunt așteptați la sediul Administratiei Parcului Natural Vânători Neamţ, pentru a porni într-o călătorie memorabilă. Pentru început specialiștii Administratiei Parcului Natural Vânători Neamţ, oferă mai multe informații despre zimbri și împreună cu ei, dar și cu ajutorul datelor obținute de la colarele GPS vețiputea determina poziția animalelor. Călătoria se va face cu autoturismele de teren aflate în dotarea Parcului, însoțiți de rangeri, spre zona în care se află zimbri în libertate. Mai apoi deplasarea se va face pe jos, echipamentul de teren fiind obligatoriu. Pentru a putea avea contact vizual, veți fi inițiați în secretele monitorizorii prin radiotelemetrie, însă pentru imortalizarea imaginilor trebuie să vă străduiți singurii .
Cine nu este conștient că uneori, terenul accidentat, vegetația deasă sau agilitatea zimbrilor pot periclita contactul vizual? În acest caz, rămâne doar la latitudinea drumeților dacă strădaniile însoțitorilor și experiențele trăite cu ocazia căutării celui mai mare mamifer al Europei compensează absența unei fotografii reușite….

Tariful este de 80 lei/persoana, maxim 6 persoane/zi. La cerere,doar pentru grupuri formate din 3-6 persoane, călătoria se poate realiza şi în altă zi a saptamanii, cu condiţia rezervării din timp. La grupuri de 6 persoane se aplică un discount de 10%.

Informaţii suplimentare se pot obţine pe pagina de facebook si la următoarele numere de telefon: 0233206002 sau 0233251060. Rezervările se fac cu cel puţin 7 zile înainte pe adresa de e-mail: [email protected] sau pe pagina de facebook:https://www.facebook.com/pages/Parcul-Natural-Vanatori-Neamt/1409065829362586?ref=hl&ref_type=bookmark .

Adresa Administratiei Parcului Natural Vânători Neamţ : strada Zimbrului, nr. 2, com. Vânători Neamţ, jud. Neamţ.

Zimbru1

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate