Ce parere au oamenii despre spitalul din Targu Neamt ?

4

4 Comentarii
  1. ion spune

    „prostii sunt facuti pe cale artificiala / ca sunt multi ai’dracu si n-au nicio boala ” dupa cum spun versurile se pare ca targ’nemtenii sunt sanatosi tun , pentru ca daca ar durea prostia spitalul „din localitate” ar fi plin .

  2. Razvan spune

    Pentru a evita un eseu cu potential de a deveni bestseller, o sa enumer doar cateva atribute ale personalului spitalului din Tg. Neamt: ineficienti, corupti si ca sa ma refer exclusiv la sectia maternitatii as adauga aroganta ieftina.

  3. ionela spune

    Spitalul Targu Neamt este dotat doar cu aparate.DIN pacate nu prea are cine le folosi cu cateva exceptii.Ar mai trebui facuta ceva scoala cu unii medici!La maternitate daca iese spaga GRASA DOCTORU DE ACOLO E MULTUMIT.NU COTEAZA PACIENTELE.

  4. maria spune

    spitalul din Tg Neamt,este in adevaratul sens al cuvantului un focar de infectie.Am fost in vizita la o persoana in sectia de chirurgie unde efectiv nu se putea respira din cauza mirosului emanat de la saltele,lenjeriile,murdare,patate,infecte.Pentru a face ordine si curatenie nu cred ca e nevoie de mari investitii ci de „omul care sfinteste locul”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate