Județul Neamț, reprezentat la Bruxelles de cel mai tânăr lider

0

Peste 60 de activişti PES au participat la Bruxelles la mai multe întâlniri cu liderii socialiştilor europeni la invitaţia europarlamentarului Victor Negrescu.

Reprezentanţii PES Activists România au avut astfel ocazia de a discuta cu Sergei Stanishev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni , dar şi cu  Marije Laffeber, secretarul general adjunct al PES.

Organizaţia PES Activists Neamț a fost reprezentată cu succes de târgnemțeanul în vârstă de doar 21 de ani, Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș.

În cadrul întâlnirilor avute la Parlamentul European şi la sediul Partidului Socialiştilor Europeni am discutat despre principiile şi proiectele stângii europene. Împreună cu ceilalţi colegi din ţară ne-am exprimat viziunea şi speranţa privind viitorul social al democraţiei româneşti şi am stabilit o serie de proiecte comune care cu siguranţă vor reafirma importanţa valorilor de stânga„, a precizat Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș, coordonatorul PES activists Neamț.

PES activists România este structura care reuneşte membri şi simpatizanţi PSD interesaţi în problematicile şi politica europeană compusă din peste 7000 de membri la nivel naţional. De-a lungul timpului organizaţia s-a făcut remarcată prin mai multe proiecte de anvergură iniţiând recent în acest sens un proiect de reconsolidare a PSD intitulat „Pentru o stângă europeană”.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate