Printre fulgi de zăpadă și glasuri de copii, la Grumăzești

0

La Școala Gimnazială Grumăzești are loc cea de a V-a ediție a concursului interjudețean „Printre fulgi de zăpadă și glasuri de copii”.

În cadrul competiției, preșcolarii și elevii participanți își îmbogățesc cunoștintele privind tradițiile și obiceiurile românești legate de sărbătoarea Nașterii Domnului și de Anul Nou.  Înainte se sărbători, elevii Școlii din Grumăzești au pregătit câteva momente artistice speficice sărbătorilor de iarnă, coordonați de profesori:

 

Desfășurat în perioada 20 octombrie 2014 – 21 aprilie 2015, concursul interjudețean „Printre fulgi de zăpadă și glasuri de copii” este organizat de Școala Gimnazială Grumăzești, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Casa Corpului Didactic, Primăria Grumăzești, Biserica „Sf. Nicolae” din Grumăzești, Liceul Tehnlogic „Ion Creangă” Pipirig, Liceul Tehnologic „Arhimandrit Chiriac Nicolau” din Vânători- Neamț.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate