Noi spații de joacă moderne pentru copii

3

Copiii din Târgu Neamț se vor bucura în curând de un nou complex de joacă modern și fără pericole de accidentare, în Parcul Ion Creangă.

Lucrările deja au început pe vechiul spațiu destinat copiilor: „Este vorba de un loc de joacă modern, așa cum am promis la începutul mandatului. Parcul care exista acolo l-am mutat în cartierul Blebea, îl vom reabilita pentru ca și copiii din acel cartier să aibă un loc de joacă”, spune primarul Daniel Harpa.

Locul destinat copiilor, din Parcul Ion Creangă, va dispune de sisteme de joacă în conformitate cu standardele europene, dotate cu tobogane din plastic și cu diverse echipamente de joacă: leagăne, balansoare, obiecte de cățărat etc.

Riscurile de accidentare vor fi minime. Pe jos se va monta un pavaj special din cauciuc, pentru protecție.

„Este al doilea spațiu de joacă modern din Târgu Neamț, după cel amenajat anul trecut, în Parcul Central. Sperăm să-i dăm drumul pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Un al treilea loc de joacă deja este terminat, în curtea Spitalului, lângă secția de Pediatrie. Și acolo sunt copii, care, pe lângă faptul că au nevoie de îngrijiri medicale, trebuie să aibă la dispoziție un astfel de spațiu”, menționează edilul.

Primăria Târgu Neamț investește în jur de 50.000 lei pentru realizarea unui astfel de spațiu de joacă modern și sigur pentru copii.

Andreea Trăsnea

3 Comentarii
  1. cr spune

    CEL DE LA SPITAL ARE COVOR CAUCIUCAT? IA VERIFICA-TI DL.SEF!!

  2. brustureanu spune

    50.000 lei cam mult banet , bate la ochi d-le primar !!! dar cu asfaltarea stazilor cum stam ???

  3. dd spune

    asfaltarea sta bine, se face dupa ureche. Ce distractie o sa fie cand o sa intre controlul in ei ca s-a luat asfaltul pe picioare. Nu au sesizat ca a trecut vremea tunurilor si ca atat autoritatile cat si noi suntem ceva mai atenti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate