Mircea Diaconu vă invită la o cafea, un an după…

1

Așa cum le-a promis simpatizanților și susținătorilor săi în urmă cu un an, pe timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, Mircea Diaconu își continuă ocolul României, la bordul aceluiași autoturism ARO-10 galben, revenind în județul Neamț, duminică, 31 mai 2015, astfel:

– în Piatra Neamț, parcul din fața Casei de cultură a Sindicatelor, la ora 10.00
– în Târgu Neamț, Grădina Publică, intrarea din blvd. Ștefan cel Mare, la ora 12.00.

Mircea Diaconu îi invită la întâlnire pe cei care l-au sprijinit în urmă cu un an pentru strângerea semnăturilor necesare înscrierii în cursa electorală, precum și pe toți cei care doresc să-l cunoască. Participanţii vor avea posibilitatea să afle noutăți despre activitatea de până acum și despre proiectele de viitor ale europarlamentarului în forul legislativ european, vor asculta povești inedite de la Bruxelles și Strasbourg, vor primi răspunsuri la întrebări care-i preocupă şi îşi vor putea împărtăşi preocupările şi proiectele. Şi toate acestea la o cafea.

Acum exact un an, în mai 2014, Mircea Diaconu a pornit într-un tur al României, pentru 22 de zile, parcurgând 5.394 km și întâlnindu-se cu simpatizanți din 60 de orașe. La alegerile europarlamentare din 25 mai 2014 s-a clasat al patrulea dintre cele 15 partide și 8 candidați independenți înscriși în cursă, obținând 379.582 voturi, ceea ce a reprezentat 6,81% dintre voturile valabil exprimate.

În Parlamentul European Mircea Diaconu îndeplinește funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură şi Educație (CULT) și este membru al Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), grup politic în care a fost ales ca membru al biroului de conducere.

Informații despre întâlnirile lui Mircea Diaconu cu simpatizanții și susținătorii săi vor fi postate aici:
www.mirceadiaconu.eu
www.facebook.com/mirceadiaconu.independent


Invităm persoanele care doresc să vină la întâlniri să ne transmită datele de contact la numărul de telefon 0733-139.433 sau la adresa [email protected].
Vom putea astfel să realizăm o mai bună comunicare, îndeosebi în situații neprevăzute, cum ar fi, spre exemplu, defectarea autoturismului sau schimbări bruște ale condițiilor meteo.
Biroul europarlamentarului Mircea Diaconu
1 Comentariu
  1. cr spune

    As fi foarte bucuros daca un om de nivelul cultural al lui MIrcea Diaconu ,nu s-ar mai angaja in jocuri PSD-ISTE CU NUANTE TARICENISTE in judetul neamt ,IN VEDEREA CAMPANIEI ELECTORALE DE LA ANU.ORI E NAIV,ORI …cum zicea Iliescu de Geaona in 2009!! Isi da seama Mircea Diaconu ale cui interese le slujeste de fapt cu astfel de politica???? A LUI ION ILIESCU SI ALIATII,NU! NU ma mir ca Alianta Civica in care a activat MIrcea Diaconu in anii 90 ,a cazut complet ca partid , cu politicieni de genul asta.PACAT DE ACTOR..rusine ca politician!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate