Proiecte in desfasurare la Fundatia Speranta – Tirgu Neamt

1

Proiectele sociale de la Fundatia Speranta din orasul Tirgu Neamt vizeaza dezvoltarea serviciilor sociale pe care aceasta fundatie le desfasoara dar si aducerea in comunitate de proiecte pentru bunastarea comunitatii locale. Aceasta fundatie este in proces de  aplicare a  unui proiect de mediu iar daca acest proiect va fi aprobat vor avea un impact destul de benefic pentru orasul Tirgu Neamt.
Sunt multe proiecte in desfasurare la aceasta fundatie iar multe din aceste proiecte nu se pot face pronuntate deoarece nu sunt in faza finalizata, de aceea , toti oamenii cu bunastare financiara sunt rugati sa dea o mana de ajutor si oamenilor acestor centre pentru a avea si ei o viata mai buna asa ca noi toti.
Sa incercam sa fim mai buni , mai deschisi cand vine vorba de aceste persoane care sunt fara un sprijin material, dar care toti acesti oameni fac parte din comunitatea noastra. Sa ii intelegem pentru ca si ei au nevoie de noi.

Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

1 Comentariu
  1. mugur spune

    superb reportajul,..bravo!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate