Se caută instrumentiști pentru trupa de folk-rock de la Casa Culturii

0

Casa Culturii “Ion Creangă” din Târgu Neamț este în căutarea unor persoane talentate, care cântă la diferite instrumente musicale, pentru înființarea unei formații proprii.

Inițiativa aparține tânărului Bogdan Dănilă, student la Psihologie: “Mi-am propus să înființez o trupă de folk- rock, care să activeze sub egida Casei Culturii din Târgu Neamț. Să fac parte dintr-un band sau să încheg eu unul reprezintă unul din cele mai înfocate visuri ale mele încă din copilărie, de când am dat de gustul muzicii. În lipsa susținerii exterioare, visul a rămas nerealizat. Abia acum l-am reactivat și am decis sa fac ceva în sensul ăsta… ceva palpabil”.12084066_970422343018309_538365069_n

Bogdan a bătut la ușile Casei Culturii, iar personalul a fost încântat de propunerea lui și i-a acordat sprijinul necesar. Acum este în căutarea unor persoane cu suflet tânăr care stăpânesc un anumit instrument musical (tobe, pian, chitară).

“Îmi  doresc în trupă, alături de mine, persoane care au cuvânt, sunt serioase, pasionate și cu simțul răspunderii. O vorbă veche spune că >In viață, dacă faci ceea ce îți place, nu vei fi nevoit să muncești nici măcar o zi<. Vreau să găsesc oameni care să rezoneze cu această construcție, să vină alături de mine și să ne trăim visul împreună”, precizează Bogdan Dănilă.

Menirea trupei este de a reprezenta Casa Culturii și/sau orașul Târgu Neamț la diferite evenimente, spectacole sau, de ce nu, concursuri de profil.

Cei care își iau inima în dinți și hotărăsc să-și urmeze visul musical în band-ul Casei Culturii din Târgu Neamț vor avea la dispoziție un spațiu modern și aparatură nouă, necesare pentru desfășurarea repetițiilor. Și, mai presus de orice, o șansă să se afirme în lumea muzicii.

Bogdan Dănilă vă stă la dispoziție pentru înscrieri și detalii pe pagina de facebook sau la numărul de telefon 0732 138 146.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate