Sedinta Extraordinara a Consiliului Local Targu Neamt. Alesii doresc neaparat piscina si sala de fitness

1

Consilierii locali ai orasului Targu Neamt, s-au reunit de urgenta intr-o sedinta extraordinara pentru a dezbate noile proiecte aflate in derulare. Pe ordinea de zi, alesii au avut patru propuneri de analizat pentru interesul obstesc. Cea mai importanta initiativa votata in unanimitate reprezinta crearea unei baze de agrement. Autoritatile locale vor sa amenajeze o piscina acoperita, pe o suprafata de 200 de metri patrati si o sala de fitness cu toate dotarile necesare, in spatele actualei sali de sport de la cetate. Documentatia pentru realizarea acestui proiect a fost stransa si se asteapta aprobarea studiului de fezabilitate. Valoarea totala a proiectului se ridica la suma de 77 de milioane si 380 de mii de lei cu tot cu TVA. Pentru ca ideea este de utilitate publica privata, intra sub incidenta ajutorului de stat, fiind cofinantata cu 50% din cheltuielile eligibile. In opinia consilierului Misu Campeanu, orasul Targu Neamt este ultimul din judet, dar si din Romania, care atrage fonduri europene. Astfel incat, necesitatea si reusita proiectului de construire a centrului de agrement ar duce la schimbarea situatiei din prezent.

Reporter: Viorela Gherasim, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

1 Comentariu
  1. nicu spune

    Pentru domnul Misu Campeanu un sincer !!!
    Asa e domnule Campeanu , suntem ultimii din tara la atragerea de fonduri . Dar ati putea sa ne spuneti si de ce suntem in aceasta postura ? Si cine ar trebui sa se ocupe de astfel de treburi ?!!
    E bine ca lumea incepe sa mai judece si sa constientizeze niste lucruri de care toata comunitatea ar avea nevoie.
    Dar , daca tot s-a venit cu o astfel de propunere , atunci am zice ca ar fi bine ca un astfel de demers sa fie de o mai mare amploare, si sa se incerce de realizat un proiect de o mai mare anvergura pentru a accesa fonduri externe si guvernamentale , daca tot suntem in coada listei la astfel de cerinte.
    Si incercati sa legati acest proiect de cele doua brand-uri ale orasului , pentru o mai mare reusita si pentru a le putea include in circuitul turistic.
    Chiar daca aceste proiecte ar fi utilizabile in mare parte de comunitatea noastra , e bine de aratat celor de la care cerem bani ,ca proiectele respective sunt dedicate turismului si ca prin integrarea acestora cu brand-urile orasului (cetatea si creanga) , nu facem decat sa ridicam nivelul turismului nemtean.
    Deci , nu incercati sa atrageti fonduri doar pentru niste nimicuri , pentru ca ar fi pacat sa nu profitam de o astfel de sansa , pentru a ridica in acelasi timp imaginea acestui oras.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate