Sportivii de la C.S. STEEL MAN Tg. Neamț, campioni europeni în devenire

0

Miercuri, 11 mai, președintele și antrenorul Clubului Sportiv Steel Man Târgu Neamț, Gligor Mosor a susținut o conferință de presă pe tema rezultatelor obținute la ultimele competiții, unde sportivii târgnemțeni au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului.conf steel man tg neamt

Alături de dânsul au fost primarul Daniel Harpa, Claudiu Dolhescu– campion national la culturism, Cristian Pînzariu– campion national la skandenberg și ceilalți tineri sportivi care au reprezentat și vor reprezenta C.S. Steel Man, și implicit orașul Târgu Neamț, la campionatele  din viitorul apropiat.

În perioada 1-3 aprilie s-a desfășurat Campionatul Național de Skandenberg la Codlea, unde Cristian Pînzariu  a obținut locul I la categoriile  Juniori 70 kg (brațul stâng și brațul drept ) și Seniori -70kg (bratul drept) și locul II la seniori -70kg left. Un alt sportiv care promite este Daniel Ungureanu, care a reușit să se claseze pe locul I la categoriile Juniori 80kg- brațul stâng și brațul drept.

La conferința de presă au participat și copii care învață la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă (CSEI), Bogdan- Gabriel Olan și Sorin Tănasă. Alături de ceilalți tineri din cadrul C.S. Steel Man, dânșii au reușit să urce în premieră pe podiumul Campionatului Naţional de Culturism şi Fitness – cadeţi, cadete, juniori şi junioare ce s-a desfășurat la Iași la sfârșitul lunii aprilie.

Totuși, în ciuda performanțelor obținute, încă mai există voci împotriva practicării sportului, mai ales când vine vorba despre copii de la CSEI. Deși aceștia sunt apți și demonstrează că pot ajunge pe cele mai înalte trepte ale podiumului cu antrenament și cu o îndrumare corespunzătoare, se pare că unii profesori încă au o mentalitate învechită și nu acceptă succesul obținut de copii sub îndrumarea lui Gligor Mosor și cu acordul directorului CSEI, prof. Mariana Cozma. Pentru profesorii de tipul Mihaelei Aanei, președintele Steel Man a scris câteva rânduri în speranța că le va schimba opinia și vor realiza ce bucurie aduce participarea și câștigarea unor astfel de competiții în sufletul copiilor de la CSEI.

Merg la europene!

În perioada 21- 24 mai, tinerii sportivi de la poalele Cetății Neamț merg la București, unde vor participa la Campionatul European, fiind prima dată când CS Steel Man este reprezentat la această competitie.

Nu este ușor,  e nevoie de multă voință, antrenament, susținere morală și financiară, dar suntem optimiști că sportivii îmbrăcați în oțel vor reveni la Târgu Neamț cu rezultate excepționale, așa cum o fac de fiecare dată.

Mai multe detalii în următorul material video:

Andreea Trăsnea

Operator imagine/ Editor montaj: Dacian Aniței

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate