3 Comentarii
  1. Mirela spune

    Un reprtaj foarte interesant. Parintele Vrajitoru este un preot extraordinar, este deosebit de deschis la toate problemele sau bucuriile oricui. Nu tine slujbe interminabile si plictisitoare este scurt si la obiect,le da banuti copiilor, copii care se bucura imens pentru acel dar facut de parinte, este modest, poti vorbi orice cu sfiintia sa fara sa te sfiesti si el e popular si lumesc. Sarut mana parinte si Dumnezeu sa va dea sanatate si putere si sa ramaneti tot asa de bun si intelegator cu noi toti.

  2. MIHAI spune

    Unde sunt copacii de altadata????

  3. Gabriela spune

    Saracu, pr Vrajitoru ! Nu stiu daca a fost o fraza in care sa nu fi pomenit de bani. Cu aceeasi perseverenta o face si cand merg bietii oameni sa le dea un loc de inmormantare. Este ilegal sa vanda locurile pt morminte de vreme ce nu este cimitir privat, de vreme ce pr Vrajotoru nu a cumparat nici o palma de pamant pentru cimitir. Voua va place cum arata cimitirul orasului nostru? Personal cred ca e o batjocura. Unde foloseste banii pe care-i percepe pt morminte? Desigur, in propriul sau buzunar. Ar trebui ca sa treaca in proprietate publica si primaria sa-l administreze. Ar arata mult mai frumos si mai ingrijit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate