El de vină, el cu pretenții

5

După mai bine de o săptămână de când a cauzat un accident rutier, un cetățean de etnie rromă din Târgu Neamț  are acum pretenții: se consideră victimă și vrea despăgubiri.

La data de 7 octombrie, acesta conducea  în stare de ebrietate un atelaj hipo, în care se afla și o femeie. Pe strada Stefan cel Mare a virat la stânga pentru a pătrunde pe strada Daciei (sau în parcarea de lângă intersecție), fără să se asigure și fără să semnalizeze intenția. Din sens invers venea un autoturism condus de un romașcan, care circula regulamentar. Deși a frânat de a ieșit fum din roți, șoferul nu a avut cum să evite impactul și a acroșat frontaj calul și căruța. Au fost răniți cei doi oameni din atelajul hipo (cetățeanul de etnie rromă care manevra căruţa deși avea o alcoolemie de 0,83 în aerul expirat și femeia care îl însoțea).

Momentul impactului a fost surprins de camera de supraveghere video din apropiere. Vă punem la dispoziție filmarea, pentru a observa și dumneavoastră cât de nevinovat este căruțașul de etnie rromă și cât de justificate sunt pretențiile sale:

5 Comentarii
  1. Marius spune

    Pai sa vina domnu primar sa ii ia partea, ca doar trebuie sa sustinem comunitatile minoritare, nu?

  2. AR spune

    Tiganul era baut,dar soferul a fost verificat la alcooL,actele masinii complete..RCA,ASIGURARE ..ETC..? El cat a avut LA FIOLA??Tiganu e sigur cel care a provocat accidentul,dar pentru o ancheta serioasa trebuie date ceva detalii si despre masina!

    1. CR spune

      Stimabile AR, crede-ma pe cuvant ca-ti urmaresc activitatea intensa de care dai dovada si inteligenta pe care o afisezi la fiecare articol la care te incapatanezi sa raspunzi, erijandu-te in tehnocrat si atot-cunoscator in toate problemele posibile!

      Pai mai nemernicule (te rog sa ma scuzi pentru apelativ, dar e cel mai bland pe care-l pot folosi), cum poti tu sa te apuci sa fii procuror si sa acuzi, la o adica un cetatean aflat in tranzit prin orasul nostru, in fata caruia un „concetatean” de etnie roma (ca sa nu fiu raso-fob), pe care i-ai incriminat in toate postarile tale anterioare, iar acum cumva vrei sa le iei apararea, desi stii prea bine ce natie sunt si cum „re”actioneaza (dovada faptul ca se da ranit si cere despagubiri acum) . Scuze pentru fraza mult prea lunga dar concluzia este ca iti place prea mult shaworma cu de toate, dar de data asta chiar nu era cazul sa-ti dai cu parerea (cel putin in acest mod)!

      1. AR spune

        Si daca la volan era un sofer fara permis ,si fara acte corecte la masina????? NUSUNT EU PROCUROR,DAR MA PRICEP LA MULTE.SOFERU ARE PILE SAU E PROTEJATUL CUIVA DE-L TINETI IN BRATE? NU IAU APARAREA LA TIGAN DAR E BINE SA DAM EXPLICATIILE COMPLETE pe cat posibil.SI INCA CEVA…NU MA SUPAR CA MA FACI NEMERNIC…EU O IAU CA O LAUDA!

  3. AB spune

    Am fost martor la acest accident si soferul chiar avea tot ce trebuie…insa a avut nesansa sa i se taie calea….Soferul chiar a si redus viteza la trecerea pt pietoni…e usor sa comentam o imagine sau un articol…insa sa ne fereasca Dumnezeu de o asemenea situatie ca iti incarci constiinta cu posibili morti…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate