Caz şocant! La Târgu Neamţ, o femeie şi-a rupt mâna dupa ce a fost împinsă de un ţigan

5

O comercianta, din piata agroalimentara Targu Neamt, a ajuns la spital cu mana stanga fracturata, dupa ce a fost impinsa cu furie de un tigan cersetor. Grozavia s-a petrecut in vazul lumii, putin peste ora amiezii cand agresorul, care dadea tarcoale tarabei cu seminte a fost stropit cu apa, pentru a se indeparta. Cand si-a dat seama ce a facut, individul a incercat sa scape, insa oamenii revoltati l-au imobilizat, pana la venirea Politiei. In urma apelului de urgenta la 112, doamna, in varsta de aproape 60 de ani a fost transportata cu Ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente din oras. Atacatorul a fost condus la sediul Politiei orasului Targu Neamt si identificat. Pe numele lui s-a deschis un dosar penal, iar pedeapsa va fi stabilita in functie de numarul zilelor de spitalizare de pe certificatul medico-legal al femeii. Siguranta locuitorilor, dar si a turistilor in orasul Targu Neamt este din ce in ce mai scazuta, din cauza zecilor de tigani veniti la cersit si furat. Puradeii impreuna cu pirandele, in afara faptului ca au devenit din ce in ce mai insistenti la cerut, scuipa, injura si blesteama, in cazul in care nu primesc nimic. De aici si pana la agresiunea fizica a mai ramas doar un pas, pe care tocmai la facut un tigan. Ne intrebam cu totii, ce face Politia? Ei bine, Politia face tot ce poate, in limita legii. Patruleaza zilnic pe raza orasului Targu Neamt si aplica zilnic amenzi. Si pentru ca tiganii sunt un ”soi” protejat de Comunitatea Europeana, romanii au ajuns sa fie discriminati de legi si neprotejati in tara lor.


Reporter: Viorela Gherasim, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

5 Comentarii
  1. ovidiu spune

    JEGURILE………..TREBUIE……EXTERMINATE……TIGANI SAU ROMANI.

  2. rolanddorian spune

    unde sunt acum lideri tiganilor…pardon romilor????? familia Milteade??? de ce nu iau pozitie contra haimanalelor astora?

  3. unul_din_multime spune

    Cazul nu e chiar asa de „socant”…. ȘOCÁNT, -Ă, șocanți, -te, adj. Care impresionează în mod neplăcut, care contrariază. – Din fr. choquant. …pentru ca nu e ceva nou,se stie prea bine ca o parte din romi traieste la limita subzistentei,iar aceasta duce la lipsa civilizarii!Socant ar fi fost daca Sir Elton John ar fi facut gestul acesta!Incercati sa nu cadeti in „vagauna” ziarelor de scandal cu titluri de genul”socant,mirobolant,extraordinar etc.”

  4. hahaha spune

    nici in lord of the rigs nu gasesti asemenea coloana sonora :)) . Cat va mai place sa dramatizati…

  5. gimi spune

    ce mai exagerati
    femeia era bine mersi sambata , nebandajata vindea seminte

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate