Senatorul Emilia Arcan, alături de județul Neamț pentru promovarea turismului

0

În timp ce mulți politicieni au preocupări mai puțin utile celor pe care îi reprezintă, Emilia Arcan- senator de Neamț și-a eliberat agenda încărcată pentru a susține promovarea turismului din județul natal.emilia arcan

Distinsa doamnă și-a petrecut o mare parte a zilei de joi, 16 februarie, la Romexpo, București, acolo unde se desfășoară Târgul de Turism al României, cea mai importantă manifestare expozițională de profil.

A îmbrăcat frumoasa bundiță specifică Ținutului Zimbrului și a stat preț de câteva ore alături de reprezentanții standurilor Consiliului Județean Neamț, Primăriei Piatra Neamț și orașului Târgu Neamț. A schimbat idei și cu edilii Dragoș Chitic și Daniel Harpa, doi dintre puținii primari care vin personal, an de an, să promoveze zona pe care o reprezintă. Mai apoi, distinsa doamnă a intrat în hora moldovenească ce s-a încins în mijlocul pavilionului, alături de tinerii membri ai Ansamblului Folcloric Floricică de la Munte. Emilia Arcan nu s-a dat la o parte nici când potențialii turiști au cerut informații despre zona noastră, ba dimpotrivă, le-a răspuns cu mare drag și le-a vorbit despre Cetatea Neamțului, Curtea Domnească și frumoasele manifestări care au loc anual în județul nostru.

Senatorul de Neamț a adus la standurile de prezentare a ofertelor turistice din zonă și oameni cu funcții importante la nivel central, care au puterea să ofere sprijinul necesar pentru dezvoltarea turismului în Neamț, dintre care îi amintim pe Mircea Titus Dobre,  ministrul Turismului și pe senatorul Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor.

Am participat cu mare plăcere la deschiderea noii ediții a Târgului de Turism al României, fiind alături de județul Neamț, care se prezintă cu standuri deosebit de frumoase- cel al Consiliului Județean, al Primăriei Piatra Neamț și al orașului Târgu Neamț.

Neamțul se prezintă cu oferte interesante, frumusețea locurilor noastre atrăgând pe toți cei care ajung la standurile noastre.

Îl felicit în mod deosebit pe domnul președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene, pentru inițiativă, implicare și susținerea participării județului la promovarea turismului nemțean, ne-a declarat senatorul Emilia Arcan.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate