Ședința extraordinară a C.L. Târgu Neamț din 13 martie a.c.

1

clLuni, 13 martie, legislativul târgnemțean s-a întrunit în ședință extraordinară.

Au fost supuse spre aprobare 22 de proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi și 2 pe nota suplimentară, dintre care amintim aici aprobarea cumpărării pachetului majoritar de acțiuni deținut de SIF Transilvania la Stațiunea Băile Oglinzi,asocierea cu ISJ Neamț în vederea realizării unui proiect de interes public national, numirea domnului Ioan Gugiu în funcția de director/manager al Casei Culturii Ion Creangă din Târgu Neamț, ș.a.

Urmăriți în continuare materalul video  cu ședința extraordinară a Consiliului Local Târgu Neamț din 13 martie a.c.:

1 Comentariu
  1. AR spune

    Cum s-a stabili pretul actiunilor pe care le va cumpara Primaria????AICI E PROBLEMA…!PRIN CE METODA S E FACE ASTFEL DE ACHIZITIE??Primarul ce negiciaza???De unde pana unde primarul negociaza PRET CARE NU E STABILIT PRIN CERERE OFERT,BURSA ETC,….??POATE PRETUL ACTIUNILOR UNEI FIRME FALITE ESTE 0,00000000001 LEI ,…….DE CE SA LE CUMPERE PRIN ACHIZITIE DIRECTA PRIMARIA?? UNDEVA SE VA REZOLVA PROBLEMA SIF-ULUI CARE -SI RECUPEREAZA BANII ,IAR PRIMARIA CU BANI PUBLICI ISI BAGA MORTUL FALIMENTAR IN CASA!!??!!????!!!!UNDEVA MIROASE RAU AFACEREA ASTA ,,DA RAU RAU RAU DE TOT!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate