S-a schimbat programul de vizitare la muzeele din Neamț

0

De marți, 4 aprilie a.c., unităţile muzeale din cadrul Complexului Muzeal Judeţean Neamţ au trecut la programul de vizitare de vară. 

muzee neamt program vizitare varaAstfel, cei interesaţi vor putea viziona expoziţiile de bază şi cele temporare de marţi până duminică în intervalul orar 10.00 – 18.00. Pe tot parcursul anului, în fiecare zi de luni obiectivele muzeale sunt închise. Din luna septembrie, programul  pentru vizitare va revenit la orarul stabilit (orele 9.00- 17.00).

La Piatra Neamț, unitățile aflate în administrarea Complexului Muzeal Județean sunt: Muzeul de Istorie și Arheologie, Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni, Muzeul de Artă, Muzeul de Etnografie, Muzeul de Științe Naturale, Muzeul Memorial „Calistrat Hogaș”, Galeriile de Artă „Lascăr Viorel”, Expoziția „Curtea Domnească”.

La Roman, instituția are în subordine  Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă și Muzeul de Științele Naturii, iar la Bicaz– Muzeul de Istorie.

La Târgu Neamț, Complexul Muzeal Județean administrează Casa Memorială „Veronica Micle”, Cetatea Neamț, Muzeul de Istorie și Etnografie, Casa Memorială „Ion Creangă” din Humulești.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate