Oare să fie lumea din Bălțătești așa de…, încât să creadă din nou ce zic liberalii?

1

Acum fix un an de zile, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc îl lansa candidat la Bălțătești pe Radu Viorel Ursache și spunea că este ”un om vrednic pentru bunăstarea comunei Bălțătești”. Atât de vrednic a fost primarul recomandat de Cozmanciuc încât a intrat la pușcărie, făcând de râs o comună cu oameni gospodari și cinstiți.

Acum, Cozmanciuc vine cu un nou candidat, doamna Emilia Acozmei, de care recunoaștem că nu am auzit nimic rău, dar dacă garantează tot Cozmanciuc pentru domnia sa, nu știm cine va merge din nou pe mâna liberalilor. Mai mult de atât, președintele PNL nu zice nimic despre proiectele noului candidat, ca și cum doamna candidat nu ar fi în stare să aibă propriile proiecte, ci spune că vor continua ”proiectele începute de domnul primar Viorel Ursache”. Reaminim că ”proiectele” fostului primar l-au băgat la pușcarie.

Deci, o echipă de liberali a venit acum un an în Bălțătești și a garantat pentru un primar care s-a dovedit a fi infractor. Acum, liberalii, în loc să trimită alți oameni să își susțină noul candidat, îi trimit pe aceiași care au garantat pentru infractor să garanteze și pentru doamna Acozmei. Oare să fie lumea din Bălțătești așa de…, încât să creada din nou ce zic acești oameni?

Păcat de doamna Emilia Acozmei. Oricât de bine intenționată ar fi, cu astfel de oameni care garantează pentru ea și pentru infractori nu o va lua nimeni în serios.

sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

1 Comentariu
  1. Vasile. Panait spune

    Dar fosti primari din Agapia și Pipirig ,nu erau din PSD. Nu au încălcat legea și ei.hotia e și la psd , nu doar la PNL

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate