Nemțean decedat în urma unui accident în Oradea. Alte două persoane au fost grav rănite!

0

Un bărbat de 34 de ani din comuna Pipirig și-a pierdut viața astăzi într-un grav accident petrecut în Oradea. Alți doi nemțeni au fost răniți în urma aceluiași accident.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 5.00 dimineața, pe E60/ DN1, la intrarea în Oradea dinspre Oșorhei. Un bărbat în vârstă de 38 de ani din  Vânători Neamț conducea un autoturism marca Volkswagen, având ca pasageri alte 4 persoane.

Într-un moment de neatenție, sau din cauza oboselii, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. Impactul a fost fatal pentru unul din cei trei pasageri de pe bancheta din spate.

De asemenea, ceilalți doi pasageri de pe bancheta din spate, un bărbat de 34 de ani din Pipirig și unul de 39 de ani din Vânători Neamț au suferit leziuni multiple și au fost transportați de urgență la Spitalul Județean din Oradea. Una dintre victime suferise un stop cardio-respirator și un traumatism cranio- cerebral sever, dar, din fericire, a fost resuscitat. Cel de-al doilea pacient a avut un traumatism thoracic destul de grav, cu hemoragie internă. Ambii sunt internați la Secția de Terapie Intensivă.

Șoferul și pasagerul din dreapta au scăpat cu răni ușoare, ei refuzând internarea.

Din primele cercetări reiese că șoferul ar fi ațipit la volan, însă circumstanțele exacte vor fi stabilite după finalizarea anchetei.

surse: http://www.bihon.ro, http://www.ebihoreanul.ro/

sursa foto: Info Trafic jud. Bihor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate