Ilie Viţelaru a intrat în Consiliul Local al oraşului Târgu Neamţ. Luptă pentru Blebea

0

Consiliul Local al orașului Târgu Neamț are un nou membru, în persoana lui Ilie Vițelaru, reprezentant al cartierului Blebea.

Acesta o înlocuiește pe Ramona Amariei (care a demisionat), fiind membru supleant pe listele PSD-UNPR la alegerile locale din iunie 2016.

Ilie Vițelaru a fost validat în funcția de consilier local în cadrul ședinței ordinare de astăzi, 27 iulie. La depunerea jurământului, la fel ca toți cei care fac sau au făcut parte din Consiliul Local, noul ales a jurat cu mâna pe Biblie: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună – credință, tot ceea ce îmi stă în putere și priceperea mea pentru binele locuitorilor orașului Târgu Neamț. Așa să îmi ajute Dumnezeu!”.

Ilie Vițelaru se află la primul mandat de consilier local. De meserie operator chimist, a lucrat de-a lungul anilor în mai multe întreprinderi din zonă (Cauciucuri, Volvatir, Butelii etc).  În prezent este pensionar.

„Adevărul este că, la Blebea , o perioadă de timp nu s-a făcut mai nimic și sunt lucruri foarte urgente de realizat. Dacă avem calamități naturale… e dezastru. Acum, s-a adus rețeaua de canalizare, cu ajutorul domnului primar. Locuitorii vor asfalt, dar este dificil, din cauza pădurii (…) Mai e școala, căminul, niște terenuri agricole, asistența socială… sunt multe lucruri.

Eu sper să fiu un consilier activ, îmi place să muncesc. Sunt la început de drum, dar o să mă zbat, fiți siguri!”, ne-a declarat noul consiler local, Ilie Vițelaru.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate