Târgu Neamţ: Proiect Erasmus+, cu beneficii atât pentru elevi, cât şi pentru comunitatea locală

0
Recent, la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” (CNSM) din Târgu Neamț a avut loc o activitate de diseminare a rezultatelor obținute în cadrul proiectului „Key Skills for Web Developers” (KSWD).

Implementat în cadrul programului Erasmus+  2014-2020, acest proiect inedit a permis ca 20% dintre elevii  claselor a XI-a de la profilul matematică-informatică,  din anul școlar 2016-2017, să-și dezvolte  competențe IT de ultim moment, competențe de limbă engleză și interculturale, relevante pe piața muncii la nivel național si european în momentul de față.

Proiectul s-a derulat în perioada 1 octombrie 2016- 31 septembrie 2017.

Dincolo de activitățile propriu-zise (mobilităţi ale elevilor, participanţi la un stagiu de practică la compania Go DigitAll din Nottingham, UK), cel mai important aspect îl constituie rezultatele finale: 24 de site-uri create de elevii din grupul ţintă pentru diverse instituţii, ONG-uri, societăţi cu sediul în zona Târgu Neamţ.

Elevii participanţi au fructificat această oportunitate şi declară că a fost o experienţă pe care ar repeat-o oricând. Ce a însemnat pentru dânşii proiectul „Key Skills for Web Developers”, dar şi pentru colegii lor, aflaţi în următorul material video:

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate