Bursa de Idei 2017 Târgu Neamț: Propune, descrie, argumentează și câștigă!

3

Locuitorilor orașului Târgu Neamț li se oferă oportunitatea de a participa activ la rezolvarea problemelor pe care le întâmpină comunitate locală și să fie și premiați pentru asta.

Primăria Târgu Neamț organizează Bursa de Idei 2017, un concurs inedit la care se poate înscrie orice târgunemțean cu o idee viabilă, bine descrisă și cât mai convingător argumentată.

Propunerile de îmbunătățire a unui domeniu de interes pentru comunitatea locală (Educație, Sănătate, Cultură, Sport și divertisment, Antreprenoriat, Social, Economic sau Administrarea orașului) pot fi trimise până la data de 12 decembrie a.c.pe pagina de facebook a Primăriei Târgu Neamț, pe contul primarului Daniel Harpa sau la Biroul 32 din sediul instituției. Tot pe facebook, a fost creat un eveniment dedicat competiției Bursa de idei, unde găsiți regulamentul complet și formularul de înscriere (click aici).

Jurizarea are loc în perioada 12 – 16 decembrie. Propunerile înscrise la Bursa de Idei vor fi jurizate în baza unor criterii bine stabilite: creativitate, inovație, realizabil, impct social și economic pozitiv, sustenabilitate. Juriul va fi compus din reprezentanți ai Primăriei, ai domeniilor Educație, Cultură, Sport, Antreprenoriat și un reprezentant al presei locale.

Ideile declarate câștigătoare vor fi premiate astfel:

  • Locul I- 300 lei
  • Locul II- 200 lei
  • Locul III- 100 lei.

De asemenea, Primăria orașului Târgu Neamț va căuta soluții financiare pentru a implementa ideile cetățenilor.

Felicitări administrației publice locale pentru această inițiativă și mult succes locuitorilor orașului în găsirea celor mai bune propuneri pentru BURSA DE IDEI 2017 Târgu Neamț!

3 Comentarii
  1. ioan spune

    Duminica baiatul meu de 5ani si jumatate a vrut sa mergem la Monumentul Eroilor de pe culmea Plesu.Este adevarat ca cea mai mare parte a traseului am mers cu masina.Marea noastra surpriza a venit cand am ajuns.Locul pe care eu il stiam din timpul copilariei nu mai este insa ceva cu care sa ne mandrim.Mizeria este la ea acasa.Bancile pe care le stiam nu mai exista ,peste tot cioburi de sticle,resturi de lemne arse,panouri distruse,sticle din plastic agatate pana si in crengile copacilor.Se apropie ziua vanatorilor de munte si sunt curios daca cineva se va ocupa sa curete locul.Decenta si stima pentru un loc unde sunt totusi osemintele unor eroi se pare ca nu mai exista.Nu stiu cine ar trebui sa se ocupe de acest loc,poate ca un proiect de reabilitare din partea Primariei ar spala rusinea in care este astazi lasat in paragina acest loc.

  2. Claudiu spune

    Buna seara. Daca sunt dintr-un sat,Racesti mai exact,aprox 10km..pot participa?

  3. Neculai asavinei spune

    Domnule Primar locuiesc in Humulestii noi si va rog daca puteti sa faceti o carare sau o mica alee pietonala intre Humulestii Noi si Petrom avem elevi la scolilie din oras si scoala 3 din Humulesti si parinti care merg dupa medicamente ma ofer voluntar pentru a va sprijini

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate