20 de ani de educație care CONTeAză

0

Liceul „Vasile Conta” din Târgu Neamț împlinește în această toamnă 20 de ani de la înființare.

Echipa managerială, cadrele didactice şi elevii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marcarea acestui eveniment important.

Manifestările oficiale debutează vineri, 10 noiembrie de la ora 10.00, la Casa Culturii din Târgu Neamț. Acolo, va avea loc deschiderea oficială a sărbătorii Liceului „Vasile Conta”, în prezența oficialităților locale și județene, a invitaților, profesorilor, reprezentanților generațiilor de elevi care din 1997 au absolvit gimnaziul și mai apoi liceul Conta.

Programul include și momente artistice susținute de cei mai talentați dintre elevii liceului dar și un spectacol al soliștilor Operei Naționale din Iași. Cu ocazia celor 20 de ani, va fi lansată Monografia Liceului „Vasile Conta”.

Ziua de sâmbătă, 11 noiembrie este dedicată activităților educative extrașcolare. Acestea vor avea loc în incinta liceului, dar și pe terenul de sport. Pe o scenă special amenajată, vor evalua elevii talentați ai liceului, va fi prezentată o piesă de teatru de către actori de la Teatrul de Comedie din București, iar în final vor evolua artiștii invitați.

În incinta liceului se va desfășura concursul județean Neamțul – ținut al diversității culturale, dedicat elevilor din liceele nemțene și care vizează promovarea județului Neamț prin activități de antreprenoriat, sociale, culturale și artistice în cadrul celor 6 secțiuni ( inventică/tehnică, limbi moderne, arte vizuale, antreprenoriat, scurt metraj și tradiții nemțene), concurs cu premii în bani. Concursul este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Neamț.

 

 

Pentru detalii, contactaţi directorul Liceului „Vasile Conta”, prof. Cojocariu Karina Ingrid, telefon 0720 060277 sau e-mail: [email protected].

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate