Tânăr din Târgu Neamț, alt șofer tupeist care scapă mult prea ușor

0

În noaptea de 20 spre 21 noiembrie,  în urma unei sesizări, polițiștii Postului de Poliţie Poiana Teiului au identificat în trafic, pe DN 17 B, un autoturism care circula haotic dinspre Borca spre Poiana Largului.

Polițiștii au efectuat semnalul de oprire regulamentar, prin folosirea semnalelor acustice si luminoase aflate în dotarea autospecialei, însă conducătorul autovehiculului a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea spre Poiana Largului.

Acesta a fost urmărit de autospeciala de poliție, iar pe raza satului Topoliceni, a fost capturat și identificat în persoana unui tânăr de 24 de ani, din Târgu Neamț. Datorită faptului că emana halenă alcoolică, tânărul a fost condus la Centrul de Permanenţă Galu, pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă conducătorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii continuă ceretările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Neamț.

Doar atât. Nu contează că ar fi putut provoca o tragedie. Nu contează că nu a oprit la semnalele agenților. Asta e legea în România.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate