Accident mortal, pe drumul dintre Târgu Neamț și Oglinzi

0

UPDATE:

Potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Neamţ, Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 61 ani din Tg. Neamț conducea un autoturism pe DN 15C, în timp ce se afla sub influența alcoolului, a surprins și accidentat mortal un pieton în vârstă de 67 ani din comuna Răucești care se deplasa pe partea carosabilă. Conducătorul autoturismului a fost reținut pe o perioadă de 24 ore pe bază de ordonanță de reținere, iar la data de 16 decembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Neamț a dispus împotriva acestuia, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 zile.

Conducătorul auto este cercetat săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ŞTIRE INIŢIALĂ:Un eveniment rutier cu urmări tragice s-a produs vineri, 15 decembrie, în jurul orei 17.45, pe DN 15C, în afara oraşului Târgu Neamţ.

Potrivit primelor informații, un autoturism Dacia 1310 care circula pe direcţia de mers Oglinzi- Târgu Neamţ a lovit un pieton, care se deplasa pe marginea carosabilului.

În urma impactului, victima a fost aruncată în șanț.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Ambulanței. S-a încercat resuscitarea victimei, însă fără succes.

Din cauza leziunilor suferite, pietonul a decedat. Victima acestui teribil accident rutier este Ilie U., un bărbat în vârstă de 67 de ani.

Polițiștii de la Târgu Neamț au efectuat cercetări la locul producerii accidentului. Se pare că şoferul era în stare de ebrietate, cu peste 0,40 g/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cel mai probabil, cercetărilor vor continua sub spectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate