Accident rutier cu 3 victime, la Pipirig

0

Azi-noapte, polițiștii au intervenit la un accident rutier soldat cu 3 victime. Conducătorul auto, care se afla sub influența alcoolului, este cercetat penal.

În noaptea de 27/28 februarie a.c., polițiștii Secției 4 Târgu-Neamţ, au fost sesizaţi că pe DN 15B, pe raza comunei Pipirig, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări, a reieșit că un tânăr de 30 de ani, din Pipirig, a condus un autoturism pe DN 15 B, dinspre Târgu-Neamţ către Poiana Teiului , în timp ce era sub influenţa alcoolului.

Într-o curbă, acesta ar fi părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma impactului, a rezultat accidentarea pasagerului din dreapta, în vârstă de 32 de ani, dar și a pasagerilor aflaţi pe bancheta din spate, doi tineri de 31, respectiv 33 de ani.

Cei trei, care de asemenea s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu au rămas internaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, dar şi de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală.

sursa: IPJ Neamţ

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate