Începe Luna Curăţeniei în oraşul Târgu Neamţ

0

Putem avea un oraș frumos și curat dacă ne implicăm cu toții!

În perioada 15 aprilie- 15 mai, la Târgu Neamț se desfășoară Luna Curățeniei. La această campanie ar trebui să participe fiecare dintre noi, dacă ne dorim un oraș și un mediu mai curat.

Cu acest prilej, Primăria Târgu Neamț face apel la toți locuitorii orasului si agentii economici care desfășoară activități pe raza administrativ-teritorială să încheie contracte de salubrizare pentru deșeurile menajere cu operatorul autorizat pentru prestarea activității de salubrizare, pentru a se evita apariția pe domeniul public, pe malurile și albia râului Ozana și în alte locuri publice a deșeurilor de orice natură, care dau aspect neplăcut asupra urbei nostre.      

Luna curățeniei ca obiectiv salubrizarea şi igienizarea carosabilului şi a trotuarelor, a spaţiilor şi zonelor verzi din cartierele de locuinţe, a parcurilor şi grădinilor publice, salubrizarea şi igienizarea cursurilor de apă, plantarea de arbori şi arbuşti ornamentali.

Nu în ultimul rând, acţiunea are ca scop dezvoltarea spiritului civic al cetăţenilor, prin implicarea directă a acestora.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate