Târgu Neamț: S-a stins lumina, s-a oprit muzica… Victor Marinescu a plecat la ceruri

3

S-a stins din viață Victor Marinescu, cel care a asigurat sonorizarea și luminile la Casa Culturii din Târgu Neamț timp de 4 decenii.

Omul care și-a dedicat viața pentru creșterea calitativă a actului cultural de sub Cetate.

Mentor în electronică de la începuturi până ieri.

Promotor al muzicii adevărate, un târgovet profesionist, care trata sufletele semenilor pe acorduri de orgă, de fiecare dată când avea ocazia.

Cel care dădea sunet și lumină tuturor serbărilor din perioada comunistă și care, nu demult, ne anima duminicile în parcul Central, prin muzică de calitate.

Victor Marinescu avea 81 de ani și un suflet de o rară noblețe.

Drum lin, în lumină, spre veșnicie, domnule Victor Marinescu!

Condoleanțe familiei!

 *imagini în toamna anului 2015

3 Comentarii
  1. Mihai Galațanu spune

    Dumnezeu să-l odihnească și să îl adăpostească în împărăția sa! A fost un om cu un caracter ales , foarte amabil și respectuos din care cauză era iubit și respectat l rândul său! Condoleanțe familiei !

  2. Alexandru Sram spune

    Dumnezeu sa te odihneasca in pace Victore, sper ca ne-ai iertat pentru cate boacane ti-am facut…ai avut mereu un suflet generos… dar este tare mult de atunci…o tempora…

  3. lecu alex spune

    cred ca-s singurul cu foto de la inmormantare.Ipocrizia e la rang de virtute-n Evropa prost inteleasa,mai greu decat in timpul odiosului si sinistrei..CASA CULTURII…ZERO..PRIMARIE …ZERO..dureros si numarul muzicantilor pe care i-a ajutat tehnic si…profesionist ca muzician…nu muzicant!Dumnezeu sa te odihneasca Nea`VICTOR!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate