Primăria Agapia: Demersuri pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare în Filioara şi Văratec

0

Facilitarea accesului la apă potabilă și la canalizare este indispensabilă în procesul de modernizare al unei localități rurale. Demersuri în acest sens se fac și în comuna Agapia.

Recent, viceprimarul Mihai Vasiliu şi Neculai Nastasă, împreună cu reprezentanții companiei județene ApaServ, au definitivat ultimele detalii privind proiectul tehnic al investiției prin care întreaga comună va fi racordată la rețeaua de apă și canalizare. Asta pentru că vine rândul Agapiei să beneficieze de fonduri europene în cadrul proiectului major Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Neamţ.

“ApaServ are circa 3 milioane și jumătate de euro >prinși< în cadrul proiectului pentru comuna noastră. Practic, prin această investiție, va fi remediată definitiv problema apei și a canalizării în satele Filioara și Văratec.

Recent s-au definitivat ultimele detalii privind proiectul tehnic și, în funcție de mobilizarea companiei județene, zic eu că se vor apuca de lucru propriu-zis în cel mult 1 an de zile.

Dezideratul nostru de a asigura apă şi canalizare până la ultima casă din comuna Agapia, se va îndeplini prin realizarea acestui proiect. Asigurăm cetățenii că Primăria își va da tot interesul pentru îndeplinirea acestui obiectiv”,  a precizat Neculai Adrian Nastasă, consilier primar.

În localitățile Agapia și Săcălușești, rețeaua  de apă și canalizare este deja predată către ApaServ.

Andreea Trăsnea

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate