Accident la Târgu Neamţ. Şi şoferul, şi pietonul rănit erau băuţi!

0

În seara zilei de miercuri, 13 iunie, în jurul orelor 19.00, poliţiştii rutieri au intervenit la un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, produs pe strada Cuza Vodă din oraşul Târgu Neamţ.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 30 de ani, din Târgu Neamţ, a condus un autoturism pe strada Cuza Vodă, unde a surprins şi accidentat un localnic de 42 de ani, care se afla pe partea carosabilă.

Acesta a refuzat să fie transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, a fost testat alcoolscopic şi conducătorul auto, iar rezultatul a fost de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având o concentraţie alcoolică peste limita legală, potrivit IPJ Neamţ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate