Primăria PETRICANI demarează campania „Curățenie în satul tău”

0

Așa cum le stă bine oamenilor gospodari, la Petricani cetățenii sunt mobilizați într-o amplă campanie de igienizare a localității în care trăiesc.

Primăria comunei Petricani demarează marți, 31 iulie, campania intitulată „Curățenie în satul tău”.

„Cetățenii care vor să dea o mână de ajutor îi așteptăm alături de noi să facem curățenie în locurile în care e mare nevoie de salubrizare.

Ne vom întâlni la ora 8.30 în fața bisericii din satul Țolici, urmând să ecologizăm râul Țolici, din aval în amonte.

În această campanie vom lua la rând sat cu sat și vom face curățenie în toată comuna Petricani, deoarece ne dorim un mediu curat și verde”, transmit autoritățile locale.

Campania initiată de Primărie va primi sprijinul Asociației „Educație și Viitor” și al Organizației „Pluri Consulting Grup” din Piatra Neamț.

„Sperăm ca această acțiune a noastră să sensibilizeze cetățenii și să păstreze curățenia în comună cât și să colecteze selectiv gunoiul menajer!”, precizează viceprimarul Ioan Cristian Apostol.

Așadar, petricănenii au prilejul să dea dovadă de simț civic și să rupă din timpul lor câteva ore marți, 31 iulie. Prin muncă și implicare, vor face satul lor mai curat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate