Cetatea, campioana turului

11

1062565_487663997991155_1723217534_nCetatea Targu Neamt a incheiat turul de campionat pe primul loc, dupa ce a reusit sa castige in deplasarea de la CSM Moinesti cu 1-0.

Elevii lui Ovidiu Marc au confirmat parcursul bun din campionat, incununandu-se campioana de toamna in seria I a ligii a III-a, asta dupa ce s-au impus in fieful celor de la CSM Moinesti cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de catre Gabi Tudosa cu un sut superb de la 30 de metri.

In etapa viitoare, prima a retului, care se va disputa pe 8 noiembrie Cetatea va juca tot in deplasare la FCM Dorohoi, echipa clasata pe pozitia secunda in clasamentul actual.

Sursa: cetateatarguneamt.wordpress.com

11 Comentarii
  1. nicu spune

    Felicitari !

  2. IIOAN DUMITRAN spune

    ESTE O PERFORMANTA DESTUL DE MARE AVAND IN VEDERE CA ECIPA NU ESTE DESTUL DE SUSTINUTA.ROATE NICI NU SE VREA MAI MULT.ORI CUM DOMNUL PRIMAR CRED SI SUNT SIGUR CA ESTE LANGA ECHIPA,SI FACE EFORTURI SA O SUSTINA.NU AR STRICA SI NISTE SPONSORI LOCALI MAI CONSISTENTI.BINEINTELES TREBUIE FELICITATI JUCATORII,ANTRENORII SI CEI DIN CONDUCEREA CLUBULUI.SUCCES LA DOROHOI.HAI CETATEA.

  3. suporter spune

    bravo baieti! am inteles ca sunt ceva probleme cu banii si speram sa ii primiti deoarece acum chiar meritati! la dorohoi si un egal ar fi bun avand in vedere problemele pe care le fac arbitrii adversarilor pe terenul celor din dorohoi, mai ales. hai cetatea!
    ar fi frumos sa se gaseasca un sponsor si sa se vrea promovarea, ar fi foarte frumos pentru orasul nostru

  4. nicu spune

    S-ar gasi si sponsori , numai ca acestia vor veni doar dupa ce afacerile acestora ar merge mai bine. Iar pentru acest lucru trebuie gandita o idee de atragere a cati mai multi turisti in zona noastra.
    Dar binenteles idei mai cu esenta , nu gen scaldatoare ce se vrea in parcul de la Cetate , si dupa aia sa stam cu dushul in mana sa invitam turistul ce coboara agale de la Cetate si sa-l dushuim la subrat ca sa adunam de o punga de seminte.
    Cu idei din astea o sa avem sponsori la echipe de sport ..cand o zbura porcul si o cloci gasca bani de aur.
    In Targu Neamt majoritatea celor cu bani se rezuma la a scoate profit(unul destul de subtirel) doar din comertul la dughene si cu crasme amplasate cat mai pe trotuar. Cam la asta se rezuma ideile afaceristilor din zona noastra.
    Asa ca ce pretentie sa avem in a gandi ceva de perspectiva ca sa atragem turisti folosindu-ne de cateva repere turistice pe care le avem, cand noi ne rezumam doar la a strange niste firimituri de la amarasteanul targovet care trage si el de la bancomat in fiecare zi cat sa cumpere o maslina.
    Trebuie sa-i atragem pe cei din sud care stau bine la lovele . Dar pentru acest lucru trebuie sa si stim cum sa-i facem sa se deschida la portofel si cum sa sunam din goarna ca sa ne viziteze mai des.

    1. Andrei B. spune

      zine ceva si de fotbal nicu :>

      1. nicu spune

        😀 ok
        Zic zic ca imi place cum joaca echipa (doar cu mici exceptii pe benzile laterale la mijloc) , dar per ansamblu echipe e pe un drum bine . Si la fel cum ati spus si voi , echipa ar avea nevoie de un sponsor care sa sprijina financiar pentru ca sa existe si rezultate bune pe viitor.
        Na ca am zis .
        Imi cer scuze ca tot bat campii cu ideile mele , dar ma doare sufletul cand vad persoane care nu se implica mai mult pentru a relansa acest oras , aducandu-l la stadiul de statiune turistica montana. Ne complacem cu putin si asta nu e bine . Gata nu mai zic nimic . Doar de fotbal 🙂
        Sanatate la toata lumea !

        1. nicu spune

          Poate imi imprumuta si mie o tastatura la calculator , ca a mea vad ca a luat-o razna 🙂

  5. headhunterz spune

    ce tare ar fi o promovare in b,avem dreptul sa visam?

  6. Andrei B. spune

    Daca nu pierdem la Dorohoi (greu de crezut, ne bat cu arbitrii) avem tot dreptul. oricum ramanem pe primul loc chiar si cu infingere!

  7. nicu spune

    Uite aici Andrei ca sa vezi de ce sunt suparat http://www.b365.ro/unda-verde-pentru-amenajarea-parcului-tei-roller-coaster-casa-a-groazei-si-roata-la-63-m-inaltime_196709.html
    Cand ii vad pe altii care au idei marete si noi nu suntem in stare de nimic. Stiu sa atraga bani din fonduri europene ca sa atraga turisti iar noi ii invitam sa se balaceasca intr-o gaura plina cu apa si acoperita cu o prelata.
    Culmea ca noi avem istoria si literatura de partea noastra , plus spatiul necesar pentru a visa la astfel de idei.
    Poate daca nu am fi avut astfel de minunatii de care ne putem lega , de brand-urile care ne fac stima si ne fac cunoscuti , poate nu ma ziceam nimic si as fi acceptat o idee de scaldatoare . Si nu facem decat sa risipim niste bani (pe care ii obtinemm foarte greu si destul de rar) , pentru a realiza idei care nu au nici o sansa in a obtine profit sau de a se atrage turisti.
    Ma opresc aici , cu scuzele de rigoare ca ma tot repet cu acesta idee.
    Pacat ca ziaristii nu au dorit sa afle mai multe informatii despre acest Centru de agrement , de la domnul primar , cand i-au luat interviul.
    E bine ca ne gospodarim si ca ne facem curatenie , dar mai trebuie venit si cu idei care sa aduca profit pentru administratia locala.
    Iar aceasta oportunitate cu fonduri europene ar trebui sa fie fructificata cum trebuie. Nu risipita si doar cu idei din astea fara esenta.
    Inca odata scuze pentru insistente.

  8. nicu spune

    „”Întregul parc este conceput ca o aventură în lumea poveştilor şi, în funcţie de traseul întreprins, de zona aleasă, aventura şi personajele întâlnite diferă”, a explicat pentru B365.RO primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu. – See more at: http://www.b365.ro/unda-verde-pentru-amenajarea-parcului-tei-roller-coaster-casa-a-groazei-si-roata-la-63-m-inaltime_196709.html#sthash.FrIzUt6W.dpuf

    Imi dau palme cand ii aud pe altii cum stiu sa gandeasca …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate