Tânără rănită în accidentul de ieri din Pipirig din cauza unei mașini care nu a putut frâna

0
Imagine arhiva

Un accident rutier, soldat cu rănirea unui tinere de 20 de ani, a avut loc ieri, 10 septembrie, în jurul orei 16:00, în localitatea Pîțîligeni, comuna Pipirig. (detalii aici)

Un bărbat de 42 de ani, din Pipirig, care conducea o autoutilitară pe DN15B, localitatea Pîțîligeni, din cauza unor defecțiuni tehnice la sistemul de frânare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din Pipirig, care era oprită pe partea carosabilă, cu intenția de a face un viraj la stânga. În urma impactului,  autoturismul a fost proiectat pe contrasens, unde s-a izbit în roata remorcii unui autocamion condus de un tânăr de 27 de ani, tot din Pipirig.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Tânără a fost diagnosticată de echipajul medical sosit la locul evenimentului cu traumatism toraco-abdominal, fiind transportată la spital.
Cei 3 şoferi implicaţi în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate