Patinoar la Târgu Neamț? Decât în Piața Adormirea, mai bine deloc

5

Pentru acest sezon, la Târgu Neamț nu a fost amenajat un patinoar, nici de către autorităţi şi nici de către vreo societate comercială.

„Firma care s-a prezentat cu ofertă nu a acceptat altă variantă decât amenajarea patinoarului în Piața Adormirea Maicii Domnului.

Comisia Rutieră nu a aprobat solicitarea firmei, ținând cont de problemele apărute în iarna lui 2016, traficul supra aglomerat în perioada sărbătorilor, accesul îngreunat la agenții economici din acea zonă, riscul de accidente ș.a.

Le-am propus alte două locații, în Parcul Central, dar nu am reușit să cădem de comun acord”, ne-a precizat Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț.

Aşadar, petrecerea timpului liber la Târgu Neamț în timpul iernii se rezumă momentan la plimbări prin parc și participarea la spectacolele organizate la Casa Culturii din preajma sărbătorilor- evenimente nu puține la număr,  în luna decembrie.

Administrația publică locală a inclus amenajarea unui spațiu care să deservească drept un patinoar, într-un proiect aflat în dezbatere – cel pentru modernizarea Parcului Cetate, prin care se încearcă și realizarea mult-doritului ștrand.

Andreea Trăsnea

5 Comentarii
  1. EL spune

    DE ACORD !

    1. cetatean spune

      la parc cetate e foarte bine !!!!!!!!!!!!!!felicitari si sa se realizeze!!!!!!!!!

  2. ioan spune

    Respect pentru cetateni,in primul rand!

  3. Denisa spune

    Dar de ce adică nu deschideți deloc acest an

  4. Andrei spune

    Care strand mai mincinosilior, ca ati cerut sa fie umplut cu resturi de materiale de constructii. Cine va mai crede? :)))))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate