Pipirig- Neamț: Traversarea neregulamentară l-a băgat în comă

4

Un bărbat de 44 de ani a ajuns la spital în stare critică (comă de gr. III – IV) după ce a fost surprins și accidentat de un TIR în timp ce ar traversa strada neregulamentar.

S-a întâmplat în dimineața zilei de joi, 7 februarie, pe raza comunei Pipirig, județul Neamț. (primele informații AICI- CLICK)

sursa foto: ISU Neamț

„În jurul orei 6.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15B și soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din  cercetări, a reieșit că un bărbat de 48 de ani din Iași a condus un autotren ce tracta o semiremorcă pe DN15B, din direcția Târgu Neamț spre Poiana Teiului, iar la un momentdat a surprins și accidentat un bărbat de 44 de ani din Pipirig care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure. În urma impactului, au suferit leziuni atât pietonul, cât și conducătorul auto, fapt pentru care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO Georgiana Moșu- purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

foto: ISU Neamț

Potrivit Servicului de Ambulanță Județean Neamț,  bărbatul de 44 ani a fost preluat cu politraumatism prin accident rutier, comă gr. III- IV.  

Echipajul medical l-a transportat și predat la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu Neamț. Medicii de aici au decis transferul său la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Din nefericire, starea pietonului este critică… În situația în care, Doamne ferește, acesta va deceda, încadrarea juridică a faptei se va schimba în  ucidere din culpă.

Andreea Trăsnea

4 Comentarii
  1. Andrei spune

    Cum tot soferul Este de vina daca ala nu sa uitat inainte sa treaca strada

    1. Stefania spune

      Sa știi ca „ala” este taică-meu și acolo la noi poți sa te uiți când treci strada dar degeaba ca era curba. Și plus de asta pe taică-meu nu l-a prins nici măcar cu jumătate de călcat pe asfalt….

    2. Punctuletss spune

      Ba implicat e taicamiu (fără asemenea limbaj,vă rugăm- admin) pe sofer terminati dracu cu comentariile astea daca nu stiti cum e treaba k nu ati fost voi acolo sa vedeti

  2. Gigi spune

    Pt ca legea e tampita. Din oficiu iei dosar penal…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate